Cineplexx se vraća 1. septembra: Cena ulaznica biće 100 dinara

cineplexx otvoren
Foto: Cineplexx Niš, Facebook

Cineplexx bioskopi počeće sa radom 1. septembra 2020. godine.

Posle višemesečne pauze prouzrokovane korona virusom, Cineplexx bioskopi će ponovo dočekati publiku u svojim salama u Srbiji. Dugoočekivani, novi početak biće proslavljen sjajnom ponudom za sve ljubitelje bioskopa.  1. septembra cena ulaznice za filmove iznosiće samo 100 dinara, navodi se u saopštenju.

Na repertoaru će se tog dana naći filmovi iz tekuće i prethodne godine, koji su se izdvojili svojom gledanošću i kvalitetom. Među njima su domaći film „Ajvar“, poslednji film reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“. Biće prikazan i „Džoker“, nastavak „Zaleđenog kraljevstva“, kao i mnogi drugi naslovi.

Krizni štab je u petak doneo odluku da se od danas dozvoli organozovanje kulturnih dešavanja.

Dozvoljeno je prisustvo publike ili gledalaca, ali njihov broj ne sme da prelazi pet stotina. To znači da ni u bioskopskim i pozorišnim salama, ali ni u većim halama i arenama, ne sme biti više od 500 gledalaca.

Dodatno, organizatori treba da se pridržavaju svih preventivnih mera pri organizovanju događaja, koje su dogovorene na sastanku premijerke Ane Brnabić i predstavnika pozorišta, bioskopa i manifestacija.

Moraju se nositi maske i poštovati fizička distanca od 1,5 metara odnosno jednog praznog sedišta između ljudi. Određena je i adekvatna fizička distanca na događajima na otovernom.

Bioskopi i pozorišta ponovo rade od ponedeljka