Besplatna škola rolera za vreme prolećnog raspusta

SK Oxigen Niš: Besplatna škola rolera; Foto: FB
SK Oxigen Niš: Besplatna škola rolera; Foto: FB

Sportski klub Oxigen održaće dvodnevnu besplatnu školu za svu decu iz Niša koja su zainteresovana ali, kako napominju u klubu, nema ograničenja u godinama.

“Kao i do sada, sa decom će raditi iskusni treneri, profesori Fizičkog vaspitanja a pridružiće nam se i grupa dece koja već trenira u klubu. Na licu mesta mora samo da se popuni prijava što je zakonska obaveza. Imaćemo više grupa, od totalnih početnika do onih koji znaju da voze ali žele da se usavrše”, dodaju u Oxigen-u.

Postoji i mogućnost da deca rezervišu kompletnu opremu za trening, ali je količina opreme ograničena.

“Prvih pet koji se jave imaće mogućnost da im se pozajmi oprema da probaju kako im ide rolanje, bez troškova nabavke. Potrebno je samo da da roditelji sa decom dođu 15-ak minuta ranije kako bi se dete pripremilo odnosno  konsultuje sa trenerom ako nije sigurno da želi da vozi rolere”, kažu u SK Oxigen.

Ovo je samo jedna od akcija koju Oxigen klub planira u 2018. godini.

“Planiramo i kamp radionice, više trka za decu, kao i više termina za Besplatnu školu rolera u toku sezone”, kažu u klubu.

Prva besplatna škola rolera je u utorak i sredu, 3. i 4. aprila od 17 h u parku Čair.

Ukoliko vremenski uslovi ne budu dobri  usmislu da bude kiše, jakog vetra i mokogr asfalta Oxigen že obavestiti o novom terminu preko medija i FB strane.

Global Digital Clinik