Zoran Kesić dolazi da “priča i peva” u Nišu

Zoran Kesić plakat; Foto: systementertainment.com

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža…

Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Za svaki nastup u drugoj državi ili u drugom gradu autor priprema materijal namenjen baš za publiku koja će ga gledati.

Podrazumeva se, primera radi, da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi i izbegavati gej semafore”, da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, a da će u Kanadi tragati za čuvenom “ženinom tetkom”.

Nakon Ciriha, Dubaija, Beča, Toronta, Amsterdama i Sarajeva, sledeća stanica na Kesićevoj veseloj turneji biće Niš.

Možete samo da pretpostavite koje će onda teme biti konkretno za nišku publiku (možda aerodrom?).

Na taj način se i njegove priče i pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova predstava dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma…

Humoristička predstava “Kesić, priče i pesme” koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcije sa publikom biće izvedena u Nišu, 14. maja u Domu Vojske.

Ulaznice su već u prodaji, a mogu se rezervisati na broj: 062 32 12 04

Global Digital Clinik