Zakažite prijem kod načelnice Nišavskog okruga

Nišavski upravni okrug
Nišavski upravni okrug

U sredu, 28. februara 2018. godine, od 7 sati, u Nišavskom upravnom okrugu se po drugi put organizuje prijem građana kod načelnice Okruga, g-đe Dragane Sotirovski.

Nišavski okrug ponovo otvara vrata za građane

Zainteresovani građani mogu da se prijave kod teničkog sekretara na broj telefona: 018 523-154, kažu ukratko o čemu bi razgovarali sa načelnicom i ukoliko je rešavanje problema u našoj nadležnosti, zakazuje im s termin.

Tokom prve akcije “Dana Otvorenih vrata” u Nišavskom upravnom okrugom, krajem januara ove godine, sa načelnicom je razgovaralo oko dvadeset građana koji su tražili rešenja ali i davali predloge za njihove goruće ili dugogodišnje probleme.

Dragana Sotirovski
Dragana Sotirovski

„Među zainteresovanim građanima bilo je radnika propalih preduzeća koji čekaju svoje zarade, radno angažovani medicinski radnici sa Kosova i Metohije, stanari zgrada koji su stanove dobili posle NATO bombardovanja, stanari izgorele zgrade u naselju Rasadnik. Problem vodosnabdevanja Crvene Reke, saradnja na NVO, programi za mlade bile su neke od tema razgovora građana koji su došli u Nišavski upravni okrug“, saopštila je ova republička ustanova.

Nedavno je u Nišavskom okrugu bio organizovan i sastanak građana sa predstavnicima inspekcijskih službi.

Veliko interesovanje Nišlija za rad Nišavskog okruga

Pitanja je bilo skoro za sve inspekcije, inspekciju rada, turističku, vodoprivrednu, ali najviše interesovanja građana je bilo za republičku i gradsku građevinsku inspekciju.

Oko 40 građana je primljeno i oni su dobili potrebne informacije i savete u razgovoru sa republičkim inspektorima, kao i sa inspektorima pojedinih gradskih inspekcija.