Vučić će se zbog aerodroma direktno obratiti Nišlijama

vučić

Poverenik Gradskog odbora SNS Niš Zvezdan Milovanović izjavio je da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično obratiti Nišlijama po pitanju prenosa vlasništva aerodroma “Konstantin Veliki” u Nišu.

“Sednica Skupštine grada odložena je zato što je Aleksandar Vučić izrazio želju da se lično obrati Nišlijama o prenosu vlasništva aerodroma”, izjavio je Milovanović.

On je demantovao informacije da je smenjen sa mesta poverenika Gradskog odbora SNS Niš.

“O mojoj smeni su glasine širili zlonamerni ljudi. Naprotiv, dobio sam punu podršku za ono što radim”, rekao je Milovanović.

Pročitajte i Odložena sednica niškog parlamenta: Zbog dezinformacija o statusu niškog aerodroma

Podsetimo, Nišlije su više puta protestovale prethodnih dana jer su nezadovoljni odlukom Gradskog veća da prenese u državno vlasništvo imovinu i osnivačka prava aerodroma “Konstantin Veliki”.

Inicijativa “Ne damo niški aerodrom” je u međuvremenu najavila da će uoči glasanja u vezi sa aerodromom uputiti pisma na adrese 61 odbornika u kojima će ih pozvati na ličnu odgovornost i da ne glasaju za predlog da niška vazdušna luka postane državno vlasništvo.

Bivši narodni poslanik i jedan od organizatora protesta u Nišu Miloš Bošković pozvao je tada građane da Nišlije protestuju na dan sednice Skupštine Grada Niša.

Global Digital Clinik