Vikend u Nišu uz dobar provod

vikend u Nišu

Nišlijama je nesumnjivo omiljeni deo nedelje – vikend u Nišu. Uz brojne mogućnosti za provod, naš grad nikada ne prestaje da nas iznenađuje. Grad je poznat po najrazličitijim spojevima. Od kafića, preko noćnih klubova, sve do kafana. Nemoguće je da za sebe ne pronađete idealno mesto za užitak.

Vikend u Nišu ne mora da podrazumeva samo noćni izlazak. Tu su i bioskopi, pozorište, biblioteka, razni parkovi i kej uz reku. Za svakog po nešto.

Noćni provod

Julijan Djupon Nišlijama omogućava dobar noćni provod svakog vikenda. Ovog vikenda vas očekuje đuskanje u DJ-a!

Ovog četvrtka 26.8. sa početkom u 21.00 č na dobro poznatoj lokaciji vas čeka DJ Anya.

U petak 27.8. vas u prostorijama Julijana Djupona čeka DJ Shiny D. Za subotu 28.8. sa početkom u 21.00 č uživaćete uz DJ Funky Junkie.

Carpe Diem Cocktail Garden nudi vam da u petak, 27.8, dođete od 21.00 č na Groove Brothers Band. U subotu 28.8. za Nišlije će svirati Jamais Vu Band sa početkom u 21.00 č.

Ako biste radije otišli u kafanu i uživali uz kafansku muziku i jelo, kafana Libra obezbedila je uživo muziku u subotu 28.8. sa početkom u 20.00 č.

Bioskopske projekcije

Ako biste vikend u Nišu više voleli da provedete u mirnom ambijentu bioskopske sale, predlažemo vam da se temeljno pripremite za odabir. Bioskopi su puni najzanimljivijih filmova koje možete pogledati. Tu su i filmovi pogodni za mališane.

U bioskopu Vilingrad možete pogledati horor film Kendimen celog vikenda od 22.30 sati. Predlažemo vam da razmotrite i opciju akcione avanture uklopljene uz žanr komedije, Glavni heroj. Ovaj film možete pratiti ovog vikenda od 18.40 sati.

Bioskop Cineplexx za vas je spremio akcionu avanturu Odredi otpisanihNova misija, koji možete pratiti celog vikenda od 21.15 sati. Tu je i akciona komedija Kako se rešiti Deda Mraza. Projekcije ovog filma počinju u 22.00 sati. Ako vas interesuje nešto drugo, pogledajte repertoar ovog bioskopa do 1.9.

Najnoviji bioskop u ovom gradu, Cinegrand, nudi vam da pogledate domaći film u žanru drame. U pitanju je Nečista krv – greh predaka. Film možete pratiti tokom celog dana, prva projekcija je u 12.00, a poslednja u 22.10. časova. Osim ovog, tu je i akcioni krimi triler Plaćenica, koji možete pratiti u dva termina. Prvi termin je 17.10, ali ako vam je to rano, očekuje vas projekcija i u 21.30 sati.

Pozorište lutaka

Ako ste ljubitelji pozorišta, ili ako volite da vodite mališane na predstave, imamo rešenje i za to. U nedelju 29.8. od 11.30 sati u Pozorištu lutaka možete gledati predstavu Kornjača i zec. Ova predstava najavljuje otvaranje nove sezone. Cena karte je 200 dinara, a mi smo sigurni da ćete se i vi i vaši mališani oduševiti predstavom.

Izložbe

U Galeriji Art55 još uvek traje izložba Gorana Mitića Između svetlosti i tame. Izložba će trajati sve do 4.9, a mi preporučujemo svim ljubiteljima likovne umetnosti da posete izložbu. Tako ćete se najbolje upoznati sa radom ovog Nišlije, koji se umetnošću bavi dugi niz godina.

U Paviljonu niške Tvrđave otvorena je izložba Kolaborativne grupe Dim TimNekada sam bio drugačiji sada sam isti. Izložbu možete pratiti svakog dana od 9.00 do 13.00 časova i od 17.00 do 21.00 sati. Izložba je otvorena sve do septembra.

Koncerti

Ako ste ljubitelji rok muzike, ovo je idealna prilika za vas da uživate u muzici jednog od najpoznatijih domaćih rok bendova. U pitanju je IQV – EKV tribute band, grupa koja izvodi isključivo pesme Ekatarine Velike. Ovaj bend nastupaće 27.8. u dvorištu Univerziteta u Nišu sa početkom u 21.30 sati. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji za 400 dinara, a na dan koncerta za 600 dinara. Možete ih kupiti u kancelariji SKC-a svakog radnog dana od 9.00 do 15.00 časova ili na svim prodajnim mestima Tickets servisa, kao i onlajn.

Možda je vaš idealni vikend u Nišu onaj u kući uz neku poslasticu? Ili u jednostvanoj šetnji po okolini? Koja god da je vaša idealna varijanta, sigurni smo da ćete je u ovom gradu pronaći i da će vaš vikend u Nišu biti kao iz snova.