Vikend u Nišu: Miholjsko leto za kraj oktobra

vikend u nišu

Počinje vikend u Nišu, a današnja temperatura je idealna za šetnju kraj reke, i uživanje u zalasku sunca. Pogledajte šta nas još očekuje ovog oktobarskog vikenda.

Petak je odlučio da nas iznenadi suncem i temperaturom od prijatnih dvadesetak stepeni.

 

View this post on Instagram

 

Jesen na Nišavi! 😍🍂 📸@jeckadjo #nis #naissus #naissusinfo #informativniportal #niš #reka #river #jesen #autumn

A post shared by Naissus.info (@naissus.info) on

Naš predlog je da popodne iskoristite za prijatnu šetnju kraj reke i uživate u zalasku sunca. Prizor jata ptica selica na vatrenom nebu, nesumnjivo će Vas ostaviti bez daha.

Vikend je najbolje započeti plesom, a to možete učiniti uz latino zvukove koji greju dušu. Plesno veče u kafiću Face počinje u 20 časova. Uživajte u Latino ritmovima salse, kizombe i baćate uz opuštenu atmosferu i koktele.

Svirke su se vratile u pivnicu Berta, te će goste večeras od 19 časova zabavljati Plima. U Berti nema rezervacija, te svoje mesto možete da obezbedite ranijim dolaskom.

Neizostavni deo vikenda su naravno i filmovi. U bioskop Vilin Grad stigla su dva nova naslova, a pored njih na repertoaru je još šest filmova. Ne sumnjamo da ćete pronaći baš ono što vama odgovara.

Subota nam donosi novu avanturu za najmlađe.

Dedina garaža organizuje jesenje druženje za najmlađe. “Stigla nam je jesen pozna. Zlatna, da zlatnija ne može biti, donela je plodove kojima ne možemo odoleti. Zato ćemo od materijala koje nam je darovala, praviti stvorenja vesela i mala. Razvijati veštine majstorske družine i igrati se od miline”, poručuju. Informacije o učešću možete pronaći ovde.

U kafiću Carpe Diem, u subotu od 19 časova nastupa Penthouse bend. Zbog ograničenog broja ljudi, preporučujemo da rezervišete svoje mesto. Ulaz je dozvoljen samo starijima od 21 godine.

U pabu Chester počinje zagrevanje za zimsku sezonu. Sutra od 19 časova čekaju Vas ritmovi rok i pop muzike. Nastupa bend Dis#Unplugged.

 

Foto: Ilustracija

Nedelja je, po tradiciji, rezervisana za Pozorište lutaka.

Mališani će od 11:30 moći da pogledaju predstavu “Zlatokosa”. Divna i dirljiva bajka braće Grim govori o odrastanju, želji za slobodom, upoznavanju sveta i ljubavi. Slikovita, duhovita, poletna lutkarska igra podseća decu na osnovne ljudske vrednosti i ujedno pruža beskrajnu radost pozorišnog doživljaja.

Ne zaboravite da Vas Cineplexx i Naissus info nagrađuju

Imate priliku da osvojite 2×2 ulaznice za film Prevodioci, čija je projekcija u nedelju, 25. oktobra u 19:30.

Sve što treba da uradite je da:

  • podelite ovu objavu na svom Faceboook profilu (prilikom objavljivanja izaberite opciju “javno”),
  • u komenatru tagujete prijatelja sa kojim želite da idete u bioskop.

Igramo se do subote, 24. oktobra, u 20 časova.

Nedelju možete iskoristiti i da posetite aktuelne izložbe u Oficirskom domu i Paviljonu u Tvrđavi i učestvujete u akciji “Fotka iz Galerije”.

Želimo Vam prijatan vikend u Nišu, i napominjemo da je veoma važno da budete odgovorni prema sebi i drugima i da poštujete sve mere i preporuke u vezi korona virusa. 

 

Global Digital Clinik