Ove nedelje u Vilin Grad stižu dva nova naslova

ove nedelje u vilin gad stižu
Bioskop Vilin grad

Ove nedelje u Vilin Grad stižu Kućni patuljci i Prevodioci, pored njih moći ćete da pogledate filmove koji su bili na repertoaru i prethodnih nedelja.

Kućni patuljci: Operacija kolačići ove nedelje u Vilin Grad stižu da Vas razvesele. Premijera je zakazana za 22. oktobar.

Čuveni, marljivi patuljci iz Kelna konačno se vraćaju! Skrivalili su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini “pečenim” nego patuljci?

22.oktorbra na bioskopska platna stižu i Prevodioci.

Devetoro ljudi angažovnih za prevođenje omiljenog nastavka, poslednjeg u nizu veoma popularne trilogije, zatvoreno je u jednom luksuznom bunkeru. Kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na Internetu, posao iz snova postaje noćna mora. Lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je on….ili možda ona.

Celokupni repertoar od 22. do 28. oktobra

Utorak je filmski dan u bioskopu Vilin Grad te možete ostvariti popuste

Filmski dan
Dostava hrane u Nišu