Ulaz slobodan uz ulaznicu na meč Srbije i Portugalije u hali Čair

Plakat; Foto: RSS

U nedelju, 10. juna 2018. godine u sportskoj dvorani „Čair“ u Nišu, sa početkom u 18.00 časova, muška seniorska reprezentacija igra utakmicu plej-ofa za odlazak na Svetsko prvenstvo 2019 koje se održava u Nemačkoj i Danskoj protiv reprezentacije Portugala.

„Pozivamo sve ljubitelje rukometa da daju punu podršku našoj reprezentaciji u Nišu kako bi izborila plasman na predstojeće Svetsko prvenstvo i time zaokružili učešće naših reprezentacija na međunarodnoj sceni, obzirom da je ženska reprezentacija, kao prva u grupi, izborila učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu“, navode u Rukometnom savezu Srbije.

Reprezentacija se okupila prošlog vikenda u Beogradu, a od ponedeljka je u Nišu, gde se svakodnevno organizuju treninzi.

Srbija će u baražu za šampionat sveta igrati dva meča sa Portugalijom.

Posle utakmice u Nišu 10. juna, sledi duel u Važimu četiri dana kasnije.

Srpsku ekipu vodiće selektor Ljubomir Obradović, koji je pred važan meč još jednom podsetio da je protivnik ozbiljan tim, koji prilično samouvereno dolazi u Niš, sa verom da će obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo.

Obradović je tokom uspešne karijere radio i u Portugaliji, a sarađivao je sa čak devetoricom sadašnjih reprezentativaca ove zemlje.

Karte se ne naplaćuju ali se besplatno mogu preuzeti na blagajni hale „Čair“ od petka, 8. juna.