Trojica muškaraca privedena zbog sumnje da su ukrali automobil, a potom ga zapalili

trojica muškaraca
Foto: Ilustracija

Trojica muškaraca privedena su zbog sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Kako se sumnja, trojica muškaraca su su 13. februara u okolini Niša ukrali automobil „hjundai“ vlasništvo dvadesetosmogodišnjeg muškarca, a potom ga zapalili.

“Sumnja se da su 27-godišnji muškarac iz okoline Niša, devetnaestogodišnjak iz okoline Aleksinca i sedamnaestogodišnjak iz okoline Niša obili automobil kojim su se odvezli do reke u naselju Donja Toponica i zapalili ga”, piše u saopštenju.

Takođe se sumnjiče da su prethodno iz automobila ukrali akumulator, CD plejer i zvučnike. Policija je te predmete pronašla kod njih i vratiće ih vlasniku. Pripadnici policije pronašli su i katalizator koji su oni, kako se sumnja, prodali jednom muškarcu u Nišu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, protiv 27-godišnjeg i 19-godišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Takođe, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, krivična prijava biće podneta i protiv sedamnaestogodišnjaka, osumnjičenog da je izvršio ista krivična dela.

Dostava hrane u Nišu