Teen veče uz desete “Igre gladi” 16. novembra u bisokopima Cine Grand, Delta Planet i Vilin Grad

Ovo su desete “Igre gladi”, smeštene 64 godine pre prvog filma, a povodom premijere ovog dela u bioskopima Cine Grand Deta Planet i Vilin Grad biće održano tematsko Teen veče, u četvrtak 16. novembra sa početkom u 19h.

Sve posetioce očekuje “Somersby” poklon dobrodošlice, dok najsrećnije posetioce očekuje i nagrada u vidu originalnih brendiranih majica iz filma.

Lusi Grej Berd predstavlja osiromašeni Distrikt 12, a 18-godišnji Koriolan Snou je njen mentor. Šanse su protiv njega, Lusi ne predviđa pobedu, ali nakon što uspe da privuče pažnju celog Panema prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve, Snou misli da bi mogao da preokrene šanse u njihovu korist. Kombinujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi se utrkuju sa vremenom da bi preživeli i otkrili ko je pevačica, a ko zmija.

Njihove sudbine su sada potpuno isprepletene – svaki izbor koji Snou donese mogao bi da dovede do naklonosti ili neuspeha, trijumfa ili propasti. Unutar arene biće to borba do smrti. Izvan arene, Snou počinje da oseća da je osuđen na propast, i mora da odvagne svoju potrebu da sledi pravila u odnosu na svoju želju da preživi bez obzira na sve.

Predvidjeni su i pokloni za sve posetice i nagrade za najsrećnije.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa