Sutra promocija novih doktora nauka u Nišu povodom obeležavanja Dana Univerziteta

doktori nauka

U sklopu obeležavanja Dana Univerziteta u Nišu sutra će biti predstavljeni novi niški doktori nauka. Osim toga, sutra će biti održano psihološko savetovalište i koncert horova SKC-a, a u nedelju 20.juna, program će biti nastavljen Sportskim danom i otvorenim časom joge.

Univerzitet u Nišu osnovan je na sutrašnji dan, kada će napuniti 58 godina postojanja, a to će biti i prilika za promovisanje novih niških doktora nauka. U velikoj sali Univerziteta od 12 sati rektor Dragan Antić predstaviće nove doktore nauka sa Građevinsko-arhitektonskog, Ekonomskog, Elektronskog, Mašinskog, Medicinskog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Filozofskog, Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Tehnološkog fakulteta u Leskovcu

Organizatori zatim najavljuju da će dr Ranko Rajović istog dana od 17 sati, govoriti o problemima sa učenjem i pamćenjem, na onlajn predavanju Psihološkog savetovališta SKC-a.

U dvorištu Univerziteta od 20.30 biće održan koncert Akademskog hora SKC-a, a u slučaju kiše konert će biti održan u holu Univerziteta.

Prema najavama organizatora, 20. juna na terenima OŠ “Duško Radović” biće održan i Sportski dan studenata Univerziteta u Nišu, a program obeležavanja Dana Univerziteta biće završen časom joge u dvorištu, koji će biti otvoren za posetioce.