Superheroj od malih nogu: Spasio sestru od ujeda psa, žrtvujući sebe

superheroj
Bridžer sa svojom sestrom. Izvor: Instagram- enews

Šestogodišnji Bridžer Voker spasio je svoju mlađu sestru od ujeda psa. Zbog svog herojskog čina postao je poznat širom sveta.

Bridžer Voker je šestogodišnji dečak iz Čejena, u saveznoj državi Vajoming, je pravi superheroj. On je videvši da se pas ustremio na njegovu mlađu sestru stao između njih, kako bi je zaštitio. Pas je ujeo njega za obraz i naneo mu povrede glave, bilo je potrebno 90 kopči da se rana zatvori.

superheroj
Izvor: Instagram-enews

Ovaj hrabri dečak postao je planetarno popularan a njegov omiljeni superheroj- Kapetan Amerika, odnosno glumac Kris Evans, uputio mu je poruku.

View this post on Instagram

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

“Ti si heroj. Tvoja sestra je srećna što ima tebe za starijeg brata. Tvoji roditelji su sigurno ponosni na tebe. Nastavi da budeš takav kakav jesi, potrebni su nam ljudi kao ti”, poručio je Kris Bridžeru. On je ovom malom superheroju poslao originalni štit Kapetana Amerike.

Tom Holand, glumac koji glumi Spajdermena, takođe je razgovarao sa njim. Tom je pozvao Bridžera da bude gost na snimanju Spajdermena 3. “Treba da budeš ponosan na sebe”, rekao mu je on.

Global digital clinic