Stock’n’Roll: Trodnevni intenzivni kurs stock fotografije u Nišu

kurs stock fotografije

Stock’n’Roll je intenzivni trodnevni kurs stock fotografije koji se održava u Nišu, od 8. do 10. aprila. Cena kursa sa popustom iznosi 79 evra. Broj polaznika je ograničen. Rok za prijavu je utorak 5. april.

Šta je stock fotografija?

Stock fotografija je posao prodaje vaših fotografija preko interneta kupcima iz celog sveta. Fotografišite sve što vas okružuje, postavljajte fotografije na internet, i uživajte u saznanju da ljudi iz celog sveta, kompanije i brendovi koriste vaše fotografije za svoje internet sajtove, instagram profile, bilborde. I da vi od toga zarađujete. Da jako dobro zarađujete.

Zašto da se bavim stock fotografijom?

Stock fotografija vam daje slobodu i nezavisnost, a uz rad, talenat i kreativnost postaćete uspešni, zarađivaćete natprosečno i živećete lepo od svog rada.

Stock vam daje šansu da radite kad želite, imate puno slobodnog vremena da ga provedete sa porodicom i prijateljima, da putujete (jer je svako putovanje nova prilika za dobru fotografiju).

Stock fotografija vam daje mogućnost da živite i radite bez stresa, da vam nad glavom ne visi šef koji vam zadaje nemoguće rokove i norme. Da ne tražite uhlebljenje u državnim firmama, jer – šta će vam?

Ko je predavač na Stock’n’Roll kursu fotografije?

Kurs stock fotografije održaće Boris Radivojkov. Boris je predavač fotografije i profesionalni fotograf. Rođen je 1980. godine u Novom Sadu. Diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu na smeru fotografija – u klasi profesora Branimira Karanovića 2005. godine. Do sada je realizovao više stotina kurseva fotografije. Više informacija o predavaču pročitajte na sajtu www.borisradivojkov.com

Kome je namenjen prvi kurs stock fotografije u Nišu?

Kurs je namenjen početnicima u fotografiji ali i ljudima koji imaju iskustva sa digitalnom fotografijom i žele da krenu sa stock biznisom.

Detaljnije informacije i prijave možete pronaći na sajtu
www.pipl.rs/kurs-stock-fotografije