Siniša dobio na poklon automobil od svojih radnika

Foto: Sinišinim stazama

Siniša Ristić je čovek koga svi u gradu poznaju . Dugogodišnji uspešni privrednik, vlasnik firme Feros, koja je u decembru proslavila 30 godina uspešnog poslovanja. Svetonikolski jubilarni dan, Siniša će dugo pamtiti i uživati u nesvakidašnjem poklonu koji je dobio od svojih radnika. Ispred kancelarije ga je sačekao njegov poklon – automobil.

Do sada smo čuli da poslodavci poklanjaju radnicima automobile ali podela poklona u suprotnom smeru priznaćete da je prava retkost.

Siniša se od srca na društvenim mrežama zahvalio svom kolektivu na ovom dirljivom gestu, koji svakako ukazuje na obostrano zadovoljstvo.

Ovo porodično preduzeće Siniša predvodi od samog osnivanja i danas nakon tri decenije postojanja svrstava se u red najuspešnijih preduzeća u širem regionu.

Feros je firma koja se bavi preradom i proizvodnjom robe iz oblasti crne metalurgije i pored Aleksinca posluje u Nišu i Kruševcu.

Siniša je inače poznat i kao veliki ljubitelj planinarskih aktivnosti. Sa svojim prijateljima kroz udruženje “Sinišinim stazama”, uživa svakodnevno u raznim prirodnjačkim čarima.

Izvor: Aleksinac.net

Global Digital Clinik