Savršen neprijatelj: Uzbudljiv triler na repertoaru bioskopa „Vilin Grad“

savršen neprijatelj
Foto: Ilustracija, Unsplash

Ove nedelje na repertoaru bioskopa „Vilin Grad“ ljubitelji sedme umetnosti moći će premijerno da pogledaju filmove „Savršen neprijatelj“ i „Mortal kombat“.

Film „Savršen neprijatelj“ žanrovski je određen kao akcija,avantura, krimi i triler. Dok čeka svoj let na aerodromu u Parizu, uspešnom arhitekti Džeremiju prilazi jedna krajnje neobična i brbljiva devojka. Zbog njenog nasrtljivog ponašanja, Džeremi gubi let. Dok čeka sledeći avion, nikako ne uspeva da se otarasi dosadne neznanke. Iako se njihov susret čini slučajnim, uskoro će doći do zaokreta koji će njegov značaj transformisati u nešto mnogo opasnije.

Ekranizacija poznate video igre „Mortal Kombat“ stigla je u bioskope. MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa. Nije svestan zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika Sab Ziro-a, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd. Ona ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena.

Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kole biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spasi ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

Repertoar do 14. aprila