Savršen doček 2019. god – Yachting Club Gabbiano i Hotel Slavija

Doček Nove 2019. u Beogradu
Doček Nove 2019. u Beogradu

Da li verujete kada kažu da će nam cela godina biti onakva kako smo je i započeli?

Verovatno da ima istine u tome, zato je itekako bitno da je dočekate u dobrom društvu, ali i na pravom mestu. S obzirom da je ona tik pred vratima, vreme je da počnete da razmišljate gde ćete provesti doček 2019.

Kako dani odmiču, sve češće ćete čuti pitanje: „Gde za Novu godinu”? Nema univerzalnog odgovora, zato je bitno da Vi unapred imate odgovor gde ćete provesti najluđu noć. Jednostavno, sve zavisi od vaših preferencija i nadasve želja, čije je ostvarenje moguće.

Ukoliko nemate ideju gde ići za Novu godinu, pogledajte predloge sledećih restorana u Beogradu i iskreirajte doček 2019. baš po svojoj volji.

Beograd, koji je svetska metropola, nudi pregršt mesta gde ćete moći da otpratite staru, a dočekate novu 2019. Mi izdvajamo dva restorana, koja, kada je Beograd u pitanju, je nemoguće zaobići. 

Yachting Club Gabbiano

Ukoliko preferirate elegantan i moderan ambijent, koji Vam nudi veličanstven pogled na reku i stari deo grada, onda je doček Nove godine u ovom restoranu, pravi izbor za Vas.

Za doček 2019. moćićete da uživate u dobroj hrani i vrhunskoj usluzi, koja će Vam obezbediti nezaboravno iskustvo.

Ono što je takođe jako bitno je to da je prostor klimatizovan i akustičan, tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom.

Ovo je svakako mesto na kome će Vaš Doček Nove godine 2019. biti vredan sećanja, ali i ponovnog vraćanja.

Gabbiano je restoran internacionalne kuhinje, koji ima za cilj da svakom gostu pruži brzu, profesionalnu i prijatnu uslugu, kako bi zaslužili Vaše poverenje i opravdali sva očekivanja.

U ponoć, kada su mobilne mreže preopterećene, Vi ćete svakako moći dragim ljudima da čestitate ulazak u Novu 2019. zahvaljujući besplatnom internetu Gabianno restorana.Ovde ćete moći da se prepustite idiličnoj atmosferi i besprekornoj usluzi, što je uslov za pravu novogodišnju bajku na Dunavu.

Više o ovom restoranu i ponudi potražite na linku: Gabbiano yachting club 

Sledeće što ćemo preporučiti Vašoj pažnji za Doček 2019. godine u Beogradu je neprevaziđeni Hotel Slavija.

Ovaj hotel tradicionalno organizuje proslave za doček Nove Godine, a prigodan program je upriličio i za doček 2019.

Za sve ljubitelje restoranskog dočeka, ukusne i raznovrsne hrane, u fantastičnoj atmosferi i dobre žive muzike, pravi odabir je Hotel Slavija u Beogradu.

Osoblje hotela će se postarati da sa dočeka 2019. ponesete nezaboravne momente, kojih ćete se, sa radošću, prisećati tokom cele godine.

Hotel Slavija Vam nudi moderan ambijent, iskusno osoblje koje će ispuniti svaku Vašu želju i postarati se da dočekate 2019. godinu onako kako dolikuje – veselo i nezaboravno.

U Hotelu Slavija ćete sumirati sve što Vam se dešavalo tokom ove godine, ali ćete s razlogom, uz osmeh, poželeti da Vam naredna godina bude kao i sam doček 2019.

Svi gosti na dočeku Nove Godine u hotelu Slavija moći će neograničeno da uživaju u gastronomskoj magiji sa švedskog stola kao i u neograničenoj konzumaciji širokog asortimana pića.

Naravno, sve to će biti „začinjeno“ i dobrim odabirom muzike, jer je muzika ono što što jedan doček čini vrednim pamćenja.

Više informacija potražite na sledećem linku: Hotel Slavija