Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!”

job fair
Foto: "BEST Niš"

Udruženje studenta tehnike evrope -BEST Niš ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!”. Cilj ovog događaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021.godine na platformi www.jobfairnis.rs.

„Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznimi visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe,posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica“, navodi se u saopštenju.

BEST Nis pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali. Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs.

Prijave za intervjue će takođe ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu biće moguće popuniti na sajtu www.jobfairnis.rs. Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara. Svi podaci koji budu ostavljeni u bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, navodi se u saopštenju „Job Fair“.