Safiri u duginim bojama: Specijalan popust u zlatari Stanimirović

safiri
Specijalan popust u zlatari Stanimirović

Zlatara Stanimirović spremila je za Vas specijalan popust u avgustu.

Zlatan nakit sa fancy safirima u duginim bojama je na popustu. Zlatara Stanimirović je za svoje kupce obezbedila 10% popusta na ovaj nakit predivnih boja.

safiri

Jedno od verovanja koje se vezuje za safir je da se poklanja ljudima koji su rođeni u septembru, tako da ovu akciju možete iskoristiti i kupiti poklon nekome ko Vam je drag, a rođendan mu je uskoro.

Safir je poznat kao kamen mudrosti, onome ko ga nosi donosi mir, radost, i čuva ga od zla. Svaka boja ima svoje značenje, a ovo su neka od njih.

Žuti safir

Veruje se da donosi bogatsvo. Posmatrajući iz konteksta može se reći da stimuliše intelekt i poboljšava fokus, te će osoba koja ga nosi biti uspešnija.

Purpurni safir

Koristan je za meditaciju i ima umirujuća dejstva.

Zeleni safir

Pojačava saosećanje i razumevanje drugih ljudih, odlikuju ga odanost i čestitost.

Ružičasti safir

Deluje na emocije, i pomaže nam da ovladamo osećanjima. Deluje kao magnet, te privlači sve ono što potrebno onom ko ga nosi.

Zlatara Stanimirović nalazi se na Trgu Svetog Save, lokal 5C. Prvobitno nastala kao zlatarska radnja, ova zlatara ima tradiciju dužu od četvrt veka.

Sa godinama se razvijala preko male radionice, do ozbiljne proizvodnje nakita od zlata sa dragim i poludragim kamenom. Jedina misija je da  nema odstupanja od  ispunjenja želja klijenata uz vrhunski kvalitet izrade.

 

Global Digital Clinik