Ryanair danas obnavlja liniju Niš-Stokholm-Arlanda

avio
Foto: Aerodrom "Konstantin Veliki"

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, danas će ponovo uspostaviti liniju Niš-Stokholm. Saobraćaj izmedju dva grada realizovaće se dva puta nedeljno, navodi portal o letovima iz Niša, Flynaissus.

Današnjim letom FR 4624 na liniji Stockholm-Niš , irska niskotarfina avio-kompanija Ryanair ponovo uspostavlja redovan avio saobraćaj sa glavnim gradom Švedske.

Avio saobraćaj između dva grada realizovaće se dva puta nedeljno, i to do 30. marta svakog petka i nedelje, dok će u toku letnjeg reda letenja koji počinje 31. marta, a završava se 26. oktobra leteti svakog ponedeljka i četvrtka.

Podsetimo, irska niskogarifna avio kompanija suspendovala je letove za Stokholma 5. novembra prošle godine, a predpostavlja se da je razlog prekida letova bio sezonske promene u rasporedu letova kompanije.

Irska niskotafina avio kompanija Ryanair će tokom letnjeg reda letenja pored Stokholma obavljati i letove iz Niša prema Beču i to četiri puta nedeljno, prema Malti dva puta nedeljno , dok će sezonski letovi prema Krfu biti opet u ponudi od 2. juna.

Izvor – Flynaissus

Global Digital Clinik