Rotari klub Niš Konstantin Veliki donirao sterilizatore vazduha Domu zdravlja i GAK-u

rotari klub

Povodom obeležavanja 116. Godišnjice postojanja Rotari organizacije, Rotari klub Niš Konstantin Veliki donirao je četiri sterilizatora vazduha, UV Bio Cleaner UVBC-20S.

Rotari klub je sterilizatore donirao Službi za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja Niš i Klinici za ginekologiju i akušerstvo.

“Ovo je još jedna u nizu akcija pomoći zdravstvenim ustanovama u Nišu u borbi sa Covid 19. Želja nam je da ovom akcijom, koliko je u našoj moći pomognemo zdravstvene ustanove u kojima borave majke i deca”, kažu oni.

Sterilizatori vazduha UV Bio cleaner rade po principu unutrašnjeg uv zračenja. Nemaju negativna dejstva na okolinu a proizvedeni su u Nišu.

Povodom donacije oglasio se i direktor Doma zdravlja, Milorad Jerkan. “Rotari klub Niš Konstantin veliki, koji je deo međunarodne organizacije Rotary Club Internacional, jedne od najvećih humanitarnih organizacija na svetu, donirao je Službi za zdravstvenu zaštitu dece dva sterilizatora vazduha koji će biti od velike pomoći u svakodnevnom radu”, napisao je on.

Dostava hrane u Nišu