Robna kuća “YIKE” spremna za svoje Nišlije

Epidemiološka situacija sve je povoljnija, i životi se polako vraćaju u normalu. Mnoge prodavnice su nakon više od dva meseca ponovo otvorile vrata svojim kupcima. Jedna od njih je i Robna kuća “YIKE”.

Epidemiji korona virusa već se nazire kraj, i posle dvomesečne pauze život počinje da liči na onaj od ranije. Mnoge prodavnice, koje tokom vanrednog stanja nisu radile, sada su opet tu. Robna kuća “YIKE” ponovo je tu za svoje Nišlije, na svojih 2000 metara kvadratnih površine, sa 5000 artikala.

Kolektiv ove robne kuće ozbiljno je shvatio situaciju sa korona virusom, i preduzete su sve mere kako bi kupci bili zaštićeni. Ceo objekat je dezinfikovan pre otvaranja, a prostor se nekoliko puta dnevno čisti sredstvima na bazi hlora.

“YIKE” ništa ne prepušta slučaju, i brine o svojim radnicima, podjednako kao i o kupcima. Svako od zaposlenih ima neophodnu zaštitu, u vidu maski za lice i rukavica.

Pored velikog izbora muške, ženske i dečije garderobe, možete pronaći i igračke, opremu za kuhinje, kupatila, bašte, dvorišta. Za “majstore u kući” tu je velika ponuda raznih alata,  kao i bezbroj praktičnih i dekorativnih sitinica za dom. “YIKE” misli na celu porodicu, tako da možete pronaći i opremu za Vaše kućne ljubimce.