Recite DA manjoj rati keš kredita: Crédit Agricole Srbija

Crédit Agricole Srbija
Crédit Agricole Srbija

 Crédit Agricole Srbija je u novoj kampanji pripremila jedinstvenu ponudu keš kredita za refinansiranje bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplateuz nominalnu kamatnustopu od 7,95% godišnje.

U želji da svojim klijentima omogući da kažu „DA“ važnim stvarima na vreme i ne propuste pravi trenutak za ostvarenje svojih planova, Crédit Agricole Srbija pripremila je kredit za refinansiranje koji, osim veoma atraktivne nominalne kamatne stope već od 7,95% godišnje, maksimalog iznosa do 3.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca, sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti.

Novim klijentima koji prenesu zaradu Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu potpunu ili delimičnu otplatu kredita. Osim atraktivnih uslova i mogućnosti da dobiju dodatnu sumu gotovog novca, klijenti koji se odluče za ovaj kredit, kao još jednu od pogodnosti, dobijaju i besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode igubitka zaposlenja.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinskikredit od 3.000.000 dinara na period otplate od 84 meseca, mesečna rata kredita bi iznosila 46.683,95 dinara. Nominalna kamatna stopaiznosi 7,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 8,45% godišnje.

Exe-Net