Prvi put u Nišu: Cela IT scena na jednom mestu

Svetski IT predavači iz Amerike i Evrope dolaze u Niš
Svetski IT predavači iz Amerike i Evrope dolaze u Niš

IT-jevci će u Nišu, ali i u Beogradu i Novom Sadu na ITkonektu moći da na jednom mestu pogledaju kakvi se sve poslovi nude u IT-ju.

U sva tri grada gostovaće inostrani predavači iz celog sveta koji će doći da svoja iskustva i znanje o najnovijim trendovima u IT-ju podele sa srpskim programerima u ova tri grada.

Ulaz na događaj u sva tri grada je besplatan uz PRIJAVU, dok se ulaz na konferencijski deo naplaćuje. Prijave su još otvorene.

Šta očekuje niške programere?

IT stručnjaci iz Niša i okoline će se okupiti 17. aprila u Oficirskom domu, gde će moći da se upoznaju sa niškim IT kompanijama, ali i da slušaju IT predavače koji dolaze iz različitih delova Amerike i Evrope.

Jedinstvena prilika da programeri u svom gradu slušaju svetske IT stručnjake

Kreator CSS-a Hakon Wium Lie po prvi put dolazi u Srbiju, i držaće predavanje u Nišu. Takođe, na konferenciji će govoriti i Microsoft stručnjak za .net Jona Glloway, kao i bivši direktor razvoja u PayPalu Jonathan LeBlanc i drugi.

Osim novih znanja, čekaju ih i nova poznanstva u IT-ju, networking i dobra zabava uz neke nove doživljaje.

Neke od kompanija koje će se predstaviti na ITkonektu su Endava, 3ap, Quantox, Saga, Symphony, Prodyna, Adecco Information Technology, Fincore, Telesign i sl.

ITkonekt je rastuća regionalna zajednica, koja okupka preko 90 IT kompanija, 8000 IT stručnjaka i više desetina IT organizacija, indie gejming studija, edukativnih ustanova.

Global Digital Clinik