Provedite prijatan odmor na Zlatiboru u Z-Lux Apartmanima

Z-Lux apartmani

Na planini Zlatibor se prirodne lepote susreću sa kulturološkim nasleđem. To je mesto gde je najbolje očuvana srpska tradicija, mesto za tišinu i odmor, mesto najukusnijih gurmanskih specijaliteta i istrovremeno mesto gde možete uživati u lepotama svakog godišnjeg doba.

Zlatibor je lekovita banja, rekreativni centar, skijalište, centar kulturnih dešavanja i okupljanja ljudi sa svih strana. Odlično ćete se provesti kad god se odlučite da posetite ovu planinu. Ona ima šta da ponudi i u zimskoj i u letnjoj sezoni.

SPECIJALNI POPUST U SEPTEMBRU !!! 
POZOVITE 061 10 88 232 – Z-Lux Apartmani !!!

 

Apartmani Z-lux
Apartmani Z-lux

Rešili ste da posetite Zlatibor za vikend? Ili da dođete na zimovanje i skijanje u ski centru Tornik? Ili biste radije da uživate u dugotrajnim šetnjama okruženi zelenilom i prirodom u letnjem periodu?

Pravi izbor za Vas su Z-Lux Apartmani

Z-Lux apartmani se nalaze na 5. Spratu vile Elsa, pružajući neverovatan pogled na veličanstveno živopisnu prirodu Zlatibora.

Na raspolaganju su dva lifta, dva parking mesta i jedno parking mesto u podzemnoj garaži sa instalacijama za pranje automobila.

Uz iznajmljen apartman, dobijate i mogućnost najma kvada na ceo dan, po ceni od 1e/km.

Gostima Z-Lux apartmana na raspolaganju je prelepo uređena trpezarija, kao i dnevna soba sa izlazom na terasu, opremljenu garniturom za sedenje. Na raspolaganju su besplatan pristup Wi-Fi internetu, pegla i fen za kosu.

Svakog trećeg dana, naše ljubazno osoblje će zameniti peškire, a svakog petog dana kompletnu posteljinu.

Z-Lux apartmani okruženi zelenilom, u slabo prometnoj ulici, pružaju jedinstven mir i tišinu, nadomak samog centra Zlatibora.

Informacije i rezervacije

NAJPOSEĆENIJA MESTA U OKOLINI ZLATIBORA

ŠARGANSKA OSMICA

“Šarganska osmica“ je pruga uskog koloseka, od 760mm, i njome je počev od 1925. god. saobraćao „Ćira“, voz na parni pogon. Ona je predstavljala jedan deo pruge Beograd-Višegrad, a 1974. god. je ukinuta za železnički saobraćaj.

DRVENGRAD

Drvengrad predstavlja etno selo, koje je sagradio, naš proslavljeni filmski režiser, Emir Kusturica. Podignut je na brdu Mećavnik, svojevrsnom planinskom ostrvcetu iznad koga se pruža nekoliko većih brda. Zbog mesta na kome je podignut, neki ovo etno selo zovu i Mećavnik. Mećavnik je ime dobio po velikim snežnim nanosima koji se ovde stvaraju tokom zimskog perioda.

SPECIJALNI REZERVAT PRIRODE „UVAC“

Ovaj rezervat predstavlja zaštićeno prirodno dobro od izuzetnog značaja tj. prirodno dobro I kategorije. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, u okviru Starovlaško-raške visije, uklješten između masiva planine Zlatar na jugozapadu i planine Javor na severoistoku. Uvačko jezero je jedno od tri velika zlatarska jezera koja su sagrađena na reci Uvac. Uvačko jezero se zove i Sjeničkim jer se najvećom površinom nalazi na teritoriji sjeničke opštine. Uvačko jezero je dugačko 25km, a sagrađeno je 1978. god. za potrebe rada hidrocentrale i vodosnabdevanje. Jezero leži na nadmorskoj visini od 985 metara. Uvačko jezero se izdvaja po lepoti zbog svojih fantastičnih, uklještenih meandara, kao i činjenice da je na njegovim stenama dom našla retka vrsta orla, beloglavi sup.

TORNIK

Tornik je najviši vrh Zlatibora i planinski centar gde se tokom zime uživa u zimskim sportovima, a tokom leta u nezaboravnoj panoramskoj vožnji žičarom, pogledu sa vrha i adrenalinskim sadržajima. Ski centar “Tornik” nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1490 m, 9 km od centra Zlatibora.

SIROGOJNO

Selo Sirogojno je smešteno na istočnom obodu zlatiborske visoravni, a od turističkog centra je udaljeno 22 kilometra. Ovo selo je svojevrsni muzej i najveći baštinik zlatiborskih običaja, domaće radinosti i prošlosti.

Dostava hrane u Nišu