Protest upozorenja malih privrednika: Ugostitelji, muzičari, turistički radnici i frilenseri u sredu ispred Ministarstva

Protest upozorenja

Mali privrednici najavili su protest upozorenja za sredu, 2. decembar, u 12 časova, ispred Ministarstva finansija i Ministarstva privrede.

Mirni protest upozorenja održaće se zbog toga što i dalje nema odgovora od Ministarstva finansija na naše otvoreno pismo, niti na zahteve koje je uputilo Udruženje radnika na internetu, a kamoli na apel Zaštitnika preduzetnika i privrednika Srbije i Udruženja turističkih agencija Srbije, navode iz UFP-a.

Protest će se održati 2. decembra u 12 časova. Na adresi Ulica Kneza Miloša 20 u Beogradu, ispred Ministarstva finansija i Ministarstva privrede.

“Molimo učesnike protesta da se pridržavaju epidemioloških mera. Političke stranke molimo da se uzdrže od korišćenja protesta u druge svrhe i za svoje ciljeve. Takođe ne bismo želeli da se njihovim prisustvom naši problemi politizuju ili u medijima budu označeni kao takvi” navode organizatori.

Dostava hrane u Nišu