Social Impact Award:Prijavi svoju ideju na najveći konkurs za mlade preduzetnike!

Social Impact Award
Social Impact Award

Social Impact Award konkurs je prava prilika za tebe. Ako prijaviš svoju ideju do 1.6.2019. postoji mogućnost da osvojiš edukaciju, mentora i finansijsksu podršku koja će ti pomoći da svoju zamisao sprovedeš u delo.

Ako imaš:

  • ideju koja može da doprinese rešenju društvenog ili ekološkog problema
  • između 15 i 30 godina

Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje udruženje Razlivalište. Razlivalište je neprofitna organizacija osnovana je 2014. godine sa idejom da mlade ljude u Srbiji upozna sa društvenim preduzetništvom, stvori ohrabrujuće okruženje i pruži podršku razvoju preduzetništva mladih.

Sve prijavljene ideje proći će osenjivanje stručnog žirija, koji će izabrati 10 finalista. Timovi koji uđu u finale SIA takmičenja prolaze tri meseca intenzivnog rada na svom projektu, pri čemu će im biti obezbeđena edukacija i mentor, a nagradu dobijaju 3 najbolje ideje.

Social Impact Award je sa svojim saradnicima – Erste bankom, VIP mobile, L’oreal, Coca – Cola HBC Srbija i Austrijskom razvojnom agencijom obezbedila nagradu od 1500 evra za sve pobedničke timove koju treba da iskoriste za započinjanje svog biznisa. U nagradu za pobednike ulazi i mentorska podrška i put u Ukrajinu na svetski Social Impact Award samit, kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja gde ovaj program postoji.

Konkurs za Social Impact Award nagrade je otvoren do 1.6.2019!

U međuvremenu, Razlivalište održava karavan besplatnih radionica po Srbiji, kao i  takmičenje tako su i sve radionice totpuno besplatne a mogu da učestvuju svi bez obzira na ambiciju za učešćem na takmičenju! Na radionicama se bavimo temom društvenog preduzetništva i svi polaznici će biti u prilici da naučite kako da razrade ideju do biznisa, kako se određuje ciljna grupa, pravi biznis plan, kontaktiraju donatori i još mnogo toga.

Sada možeš da ostvariš svoje ideje, pomogneš društvu i postaneš društveni preduzetnik!

Prijavi se i ulaskom u finale takmičenja stičeš tromesečni period inkubacije tokom kojeg ćeš usavršavati i razvijati svoju ideju uz mentorsku podršku i radionice a ako osvojiš jedno od prva tri mesta tvoje su i vredne nagrade – 1.500€ početnog kapitala, nastavak mentorskog programa i besplatno učešće na svetskom SIA samitu u Kijevu!

Kako da se prijaviš na SIA konkurs?

Lako – link za prijavu je ovde, a vodič za apliciranje možeš pronaći na ovom linku.

Popunjavanje aplikacije možeš da započneš kad želiš, bitno je da je završiš i pošalješ pre 1. juna 2019.

Srećno!