Prijateljstvo mačke i psa: Slavičina i Božina humanitarna akcija

Prijateljstvo mačke i psa
Boža i Slavica tokom dremke. Izvor: Instagram

Prijateljstvo mačke i psa podrazumeva dosta zajedničkog igranja, dremanja, pa i tuča. Takvo je prijateljstvo Slavice i Bože.

Njihove priče su one sa srećnim krajem. Slavica i Božidar su udomljeni, spaseni od života na ulici i života bez ljubavi. Nedavno su postali cimeri i njihov svakodnevni život prava je avantura.

Prijateljstvo mačke i psa kao što vidite nije lako, ponekad ima neslaganja o tome čiji je red za maženje, ili čija je polovina kreveta veća, ali na kraju dana ovo dvoje ljubimaca najviše vole da provode vreme zajedno. Njihovo prijateljstvo dovelo je do jedne humanitarne akcije. Naime, Boža i Slavica odlučili su da sav prihod od prodaje majici sa njihovim likom poklone onima kojima je to najpotrebnije.

prijateljstvo mačke i psa

 

S obzirom na to da  Boža i Slavica imaju pregršt granula, novac od prodaje biće uplaćen fondaciji Budi human. Ova fondacija osnovana je 2014. godine, i prikuplja novac za lečenje dece i odraslih. Svaki korisnik ima svoj profil na kome su njegov devizni i dinarski podračun kao i lični sms broj.

Postoji više načina da se korisniku uplati novac:

  • Slanjem SMS poruke na humanitarni broj 3030
  • Uplatom na dinarski račun
  • Uplatom na devizni račun
  • Uplatom preko interneta
  • Uplatom iz inostranstva putem PAYPAL naloga

Ukoliko Vam se dopala Božina i Slavičina priča pomozite im da prikupe što više sredstava, kako bi pomogli što većem broju onih kojima je pomoć neophodna. Zapratite Božin Instagram profil za dnevnu dozu ljubavi i prijateljstva, tamo ćete pronaći detalje o majicama i načinu poručivanja.