Prevaziđite strah od javnog nastupa na besplatnoj radionici u Nišu

Veštine javnog nastupa
Veštine javnog nastupa

Strah od javnog nastupa nije rezervisan samo za ljude kojima je javni nastup sastavni deo posla (kao što je slučaj kod glumaca, voditelja, sportista, nastavnika, političara itd.).

I ljudi koji nisu javne ličnosti mogu imati strah od javnog nastupa u situacijama kada treba da nešto prezentuju, izvedu neku veštinu pred publikom, izraze svoje stavove ili osećanja pred osobom/ma koju/e doživaljaju kao autoritet i slično.

Ukoliko imate preteranu tremu da nešto javno prezentujete prijavite se za radionicu o veštinama javnog nastupa koja će biti održana u četvrtak, 26. aprila od 18h u kafe galeriji Paris Art koja se nalazi u Ulica Mije Petrovića 4b.

Radionicu će voditi trener za javne nastupe i odnose sa javnošću mr Dragana Perković Antić, magistar političkih nauka, komunikolog, koja se skoro dve decenije bavi odnosima s javnošću.

Takođe autorka je i knjige “Javno” što je prva knjiga objavljena u Srbiji koja obuhvata sve segmente javnog nastupa: verbalnu i neverbalnu komunikaciju, javni nastup u različitim vrstama medija. 

Ovo je prva u nizu radionica koju će mr Dragana Perković Antić održati u prostoru kafe galerije. 

Na prvoj radionici prisutni će se upoznati kako da pripreme govor, šta je potrebno da obrate prilikom neverbalne komunikacije, koje su vežbe za jasno izražavanje poruka, kako savladati tremu, koje su vežbe za ličnu prezentaciju ali i kako zainteresovati medije. 

Prva radionica namenjena je svima kojima je javni nastup deo profesije, uključujući i studente, mlade lidere i sve zainteresovane koji žele da prepoznaju namere javnih govornika.

Učešće je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebna prethodna prijava.

Svoje prijave sa podacima: ime i prezime, zanimanje, godine starosti, kontakt telefon i kratkim odgovorom na pitanja: Šta za vas predstavlja javni nastup? i Zašto je vama bitna ova radionica? pošaljite do 24. aprila na mejl kocevboban@gmail.com sa naznakom: „Za radionicu: veštine javnog nastupa“.

Primljeni učesnici radionice biće obavešteni mejlom do 25. aprila u ponoć.

Global Digital Clinik