Predstavljamo ASSO – Oseti čistoću i snagu eteričnog ulja mente

eterično ulje mente

ASSO je nastao 2015. godine sa ciljem da domaćem tržištu predstavi i distribuira jedinstveno eterično ulje Menthe Arvensis (divlje nane).

Gotovo šest godina kasnije eterična ulja Naturasso su dobro poznata, kako u Nišu, tako i u celoj Srbiji.

ulja od mente

Svoj proizvodni portfolio ASSO bazira na japanskom biljnom ulju, koje je u stvari eterično ulje mente arvensis, tj. divlje nane. Ovo ulje ima širok dijapazon lekovitih svojstava, pa se sve više koristi i na našem tržištu. Ono je sjajno kao prirodni lek za sinuse, zatim kao lek za ublažavanje bolova u mišićima nogu i ruku, koristi se kod svih vrsta masaža, ali i kao prirodni preparat koji pomaže kod glavobolje, migrene, prehlade, takođe i kod problema sa cirkulacijom i reumom.

Ovo ulje se takođe može koristiti i oralno, kao prirodna alternativa septoletama. Efekat ovakve primene je sjajan kada je reč o dezinfekciji usta.

Konzumenti japanskog biljnog ulja se po pravilu uvek vraćaju nazad i ostaju stalni kupci, jer ono zaista pomaže kod svih navedenih problema.

Kako bi efekat korišćenja ovog ulja bio potpun, ASSO u ponudi ima i odlične difuzore za eterična ulja, koji su sasvim sigurno najbolji na našem tržištu. Mnogi ljudi iz neznanja uzimaju ovlaživače vazduha, koje zatim koriste u kombinaciji sa eteričnim uljima, ali to je naravno potpuno pogrešna praksa, o čemu se možete informisati na sajtu firme ASSO.

Trenutno se u ponudi nalaze dečiji i baby difuzori, zatim difuzori standardnih oblika, pa čak i oni koji se mogu koristiti u kolima i difuzori sa bluetooth konekcijom.

Pored japanskog biljnog ulja Naturasso nudi i eterično ulje jojobe, zatim ulja od lavande i limuna. Ponuda je upotpunjena aromaterapijskim nakitom različitih oblika, koje se može koristiti sa bilo kojim eteričnim uljem. Predstavlja modni dodatak, ali i stalni izvor mirisa vašeg omiljenog ulja.

ASSO nastavlja sa promocijom kvalitetnih eteričnih ulja i pratećih proizvoda na našem tržištu.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim građanima Niša koji su među prvima prepoznali moć japanskog biljnog ulja, ali i svih ostalih proizvoda koje distribuiramo.