Porodični vikend uz dugoočekivani film „Kruds: Novo doba“

Kruds: Novo doba

Dugoočekivani porodični film „Kruds: Novo doba“, diznijeva priča „Raja i poslednji zmaj“, pokloni i mnogo zabave čekaju vas ovog vikenda u bioskopu Vilin Grad.

Nova filmske avantura Kruds: Novo doba povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština. Za one koji su propustili – na repertoaru će se naći i „Diznijev biser“ Raja i poslednji zmaj, koji već danima unazad beleži visoku gledanost.

Porodični vikend biće održan 5. i 6. juna. Klinci i klinceze će imati prilike da sa roditeljima ili u društvu svoje „ekipe“ uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima. „Očekuju vas i  pokloni“, navode iz bioskopa. Članovi Porodičnog kluba mogu očekivati niže cene ulaznica.

O filmu:

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja.
Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti. U ovoj sinhronizovanoj animaciji, glasove likovima pozajmljuju Nada Blam (Baba), Marko Janketić (Gaj ), Dragan Vujić Vujke (Grag ), Anja Mit (Ip), Paulina Manov (Nada ), Srđan Timarov (Puni ), Stevan Piale (Tank ), Vesna Paštorović (Uga) , Đurđina Radić (Zora ), koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Oba filmska ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik i tako prilagođena najmlađoj publici. Repertoar, trejlere i termine filmova pogledajte na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.