Poplava u stanu – Brzo rešenje

Foto: unsplash.com

Poplava stana je jedna nemila okolnost sa kojom se svako od nas susreo barem jednom tokom života. Ukoliko živite u višespratnici, onda je poplava još veći i strašniji problem s obzirom na to da se šteta ne zaustavlja samo na vašem stanu nego i komšije sa iste vertikale mogu biti izuzetno oštećene. Pravo pitanje je šta raditi u tako nezgodnoj i često stresnoj situaciji?

Većina ljudi u takvoj situaciji radi sledeće: paniči, kuka i traži užurbano na pretraživaču brojeve telefona od raznih vodoinstalatera od kojih ni vi sami ne znate koje zaista proveren i dovoljno stručan. Zbog toga je tu za vas Aqua Stil. Aqua Stil će vam pomoći čak i kod najvećih poplava, a njihovi vodoinstalateri su tu da vam pruže brzu i efikasnu uslugu, a pored toga su izuzetno stručni i verifikovani sa dugogodišnjim iskustvom. Ovo je definitivno najbolja opcija kada vam je potreban vodoinstalater Beograd.

Najvažnije – ustanoviti šta je uzrok poplave

Postoji mnoštvo različitih razloga koji mogu biti razlog za poplavu. Ipak, u velikom broju slučaja, reč je o lošim i starim vodovodnim i kanalizacionim cevima. Ukoliko je cev pukla, a to se često dešava pogotovo u starim zgradama, potrebno je snimiti cevi unutra i spolja posebnim kamerama kako bi se tačno mesto pucanja cevi ustanovilo. Ono što vi možete da uradite jeste da zavrnete glavni ventil stana, a u nekim težim slučajevima možda ćete morati da zatvorite ventil cele zgrade. Potom je na vama da pozovete stručan vodoinstalaterski servis Aqua Stil.

Zašto baš Aqua Stil?

Ovaj vodoinstalaterski servis ponosi se dugom tradicijom poslovanja i zadovoljnim klijentima. Uvek su brzi, spretni i tačni.Koji god problem da imate, budite sigurni da će ga ovaj vodoinstalaterski servis uspešno i efikasno sanirati. Najvažnije je da vodoinstalater Beograd bude dostupan svom klijentu kada mu to najviše treba. Tako da Aqua Stil ima servis za hitne slučajeve. Klijentima su takve usluge dostupne tokom svakog radnog dana, čak i preko vikenda zato što nezgode ne biraju vreme. Još važnije je da naglasimo kako će vodoinstalater stići na lice mesta u roku od 60 min. Verujemo da su sve ovo sasvim dovoljni razlozi da shvatite po čemu je Aqua Stil jedinstven.

Zamena cevi tokom poplave

Kada dođe do poplave u stanu, postoje situacije kada je neophodno da u najkraćem mogućem roku bude izvršena zamena cevi. To se dešava kada dođe do curenja ili kada zaista pukne cev. Tada je potrebno da hitno reagujete i pozovete stručan tim vodoinstalatera. Ukoliko to ne uradite na vreme šteta može biti izuzetno velikih razmera. Zbog toga je veoma bitno da reagujete na vreme. Bitno je istaći kako vodinstalateri mogu da izvrše i druge usluge pored zamene cevi.

Kada je vreme za vodoinstalatera?

Ukoliko vam je zapušena ili pokvarena wc šolja, ukoliko treba da se ugradi nova, ukoliko vam je potrebno da ugradite bide ili lavabo, kao i da otpušite kanalizaciju, vreme je da pozovote vodoinstalatera. Koji god da je razlog vašeg poziva ono što je zaista najvažnije, to je da se na vaš poziv odgovori u što kraćem roku. Majstori mogu da po potrebi izvrše i čišćenje odvoda, popravku vodokotlića, kao i ostalih sanitarnih elemenata.

Usluge koje vam nudi Aqua Stil

Kako bi vam sve bilo pregledno, jasno i na jednom mestu, izdvojili smo za vas sve usluge koje možete zatražiti od ovog tima vodoinstalatera:

Foto: unsplash.com
 • Ugradnja bojlera
 • Zamena slavina
 • Hitne intervencije
 • Dežurni vodoinstalater
 • Snimanje vodovodinih cevi
 • Snimanje kanalizacije
 • Ugradnja kade
 • Zamena EK ventila
 • Zamena grejača na bojleru
 • Čišćenje kamenca u bojleru
 • Izolacija kupatila
 • Curenje vode

 

Smeštaj Beograd

Ponekad šteta u stanu od raznih poplava koje se ne srede na vreme može biti tako velika da je potrebno da, privremeno, promenite mesto boravka. Izdavanje stanova na dan je u poslednje vreme postalo posebno popularno, tako da u ovako iznenadnim i kritičnim situacijama, stan na dan može biti najbolje rešenje. Smeštaj Beograd je tu da vam pruži upravo to, siguran i brz smeštaj koji će vam pružiti pravu domaćinsku atmosferu i odličan privremen smeštaj koji će vam biti od velike pomoći dok se vaš stan ne sredi do kraja. Cene su veoma pristupačne i dobre. I stan možete iznajmiti na nekoliko dana dok se radovi u vašem stanu ne privedu kraju.

Pored ovih Aqua Stil vam nudi još dodatnih usluga koje ćete sa lakoćom pronaći na njihovom zvaničnom sajtu. Kada je reč o zaustavljanju poplava u stanu, budite sigurni da ste u dobrim i sigurnim rukama i da će poplava biti sanirana na najbolji moguči način i u što kraćem vremenom roku. Poplave su uvek prava noćna mora, ali srećom za njih postoji brzo i efikasno rešenje, a to rešenje se zove Aqua Stil.