Policija nije pronašla dokaze o silovanju devojke u Nišu: Čeka se odluka Tužilaštva

nasilje

Policija je, nakon prijave da su devojku iz Leskovca nedavno silovale nepoznate osobe u kafiću u Nišu, izvršila uviđaj u kafiću i njenom stanu, ali nije pronašla materijalne dokaze i sada čeka da se izjasni tužilaštvo i eventualno naloži nove mere policiji, saznaje Tanjug nezvanično.

Kako napominju izvori iz MUP-a, tužilaštvo još nije kvaifikovalo delo, a policija je jutros dostavila izveštaj na dalje odlučivanje.

Kako navode, devojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu pronadjene nikakve povrede, ali su na telu bile modrice za koje se ne zna odakle potiču.

Prema rečima izvora iz MUP-a, policiji je 30. decembra 2022. godine, oko 23 sata, prijavljeno da su dvadesetosmogodišnjakinju iz Leskovca silovale nepoznate osobe i policija je odmah otišla u njen stan, ali nije mogla da razgovara sa njom jer, kako kažu, nije htela da sarađuje i bila je pod dejstvom alkohola.

Nije moguće sa sigurnošću reći da li je prijava istinita ili lažna. Sada se čeka na stav Tužilaštva, koje bi trebalo da odredi dalje korake u ovom slučaju kako bi se rasvetlile sve okolnosti.
Global Digital Clinik