Pojačanje u Radničkom: Novi igrač u veznom redu

pojačanje u radničkom
Foto: FK Radnički

Radnički je dobio pojačanje u veznom redu. Fudbaler koji igra na poziciji levog krila, Nenad Gavrić, novi je igrač kluba sa Čaira.

Pojačanje u Radničkom je 28-godišnji Nenad Gavrić, igrač na poziciji levog krila. Reč je iskusnom fudbaleru, rođenom u Šapcu, koji će svojim kvalitetom doprineti igri u veznom redu i odgovoriti visokim ambicijama kluba za narednu sezonu, a to je ponovna borba za sam vrh tabele i izlazak u Evropu, navode iz Radničkog.

“Došao sam u veliki klub. Nadam se da ću dobrim partijama obradovati navijače niškog Radničkog. Pričao sam sa ljudima u klubu, želimo da naredne sezone igramo i evropske mečeve i da time vratimo navijače na stadion. Na meni je da dam sto posto mogućnosti na terenu i nadam se da će Radnički biti tu gde mu je i mesto, u Evropi“, ističe Gavrić.

Vezista poručuje da mu neće trebati mnogo vremena da se privikne na novi sistem jer je sa nekolicinom igrača već sarađivao.

“Radnički je odlična ekipa, dosta igrača poznajem. Sa Pejovićem sam igrao u Lučanima, Milosavljevićem u Mačvi, Kneževićem u Vojvodini i sa Kojićem šest meseci u Kruševcu. Tim predvodi odličan trener, na nama je da kvalitetno odradimo pripreme, da se niko ne povredi, a posle jurišamo na mesto koje vodi u Evropu”,  rekao je prilikom potpisivanja ugovora Nenad Gavrić.

Gavrić je počeo karijeru u Mačvi 2008. godine, potom je nastupao za Napredak iz Kruševca, zatim je obukao dres Crvene zvezde, nakon čega je nastupao za Vojvodinu, Mladost iz Lučana i ponovo Mačvu i Napredak.