Personalizacija najkorišćenijeg tehnološkog uređaja današnjice

Gyftich-maske

„Tehnologija je samo alat, suština je u idejama“ rečenica je jednog od naših najpoznatijih reditelja, Radivoja Andrića. Ovakvom krilaticom stao je „na crtu“ svim tekovinama moderne civilizacie, u kojoj nedostižnu prednost svakako ima mobilni telefon. Ovaj izum predstavlja najkorišćeniju stvar 21.veka i pored ključeva na listi je stvari bez kojih se nikako ne izlazi iz stana. Pametni telefoni predstavljaju jedno od najmoćnijih tehnoloških proizvoda predstavljenih čoveku, na čije se performanse, kvalitet i dizajn pažnja usmerava i do 25 puta više nego na novi model cipela. Kako raste potreba za jedinstvenim i uvek boljim modelom telefona, jednako raste i potreba za unikatnim i originalnim izgledom ovog aparata bez kog je dan nezamisliv.

Na ovom koraku upravo nailazimo na crtu s početka teksta, koja zapravo predstavlja unošenje novina i promena samog izgleda telefona.

Zaštitna maskica za mobilni – „must have“ aksesoar

Svakoj osobi je izuzetno bitno da telefon sačuva od raznih faktora koji mogu da mu naruše izgled ili ga, neretko, sasvim unište. Bilo koja vrsta pada, udara, ili čak i obično nošenje u tašni, mogu biti pogubni za našeg najboljeg prijatelja. Sa tim uvezi danas pri kupovini mobilnog, druga osnovna stvar koju kupujemo predstavlja zaštitna maska i označena je kao „must have“ aksesoar.

„Crta“ koja deli granicu protekcije kao isključivog aduta zaštitne maske, leži u pomeranju te granice i unošenju novih aduta i atributa same maske. Od velike je važnosti zaštiti telefon, ali nikako pod uslovom da se prave kompromisi sa samim stilom i dizajnom iste. Futrole ovog tipa danas traže poseban izgled, koji kod nas budi neiskazanu kreativnost i nagon ka stvaranju umetničkog dela kojim će maska biti odštampaa i ukrašena. Kvalitet same maske mora biti podjednako visok koliko i njen spoljašnji „look“, s toga nije iznenađujuća činjenica da se njenoj personalizaciji pridaje mnogo više pažnje nego li ijednom drugom aksesoaru iz ove industrije.

Personalizovana futrola za telefon – dizajn maske kreiran vašim željama

De facto se, u momentu izgradnje ličnog stila i pokazivanja istog, svi okrećemo našim unutrašnjim mislima, potrebama i željama. U velikom broju slučajeva emocije koje proizilaze iz pomenutih stvari usko su vezane za neku nama bitnu i dragu osobu, pa makar bili to i mi sami.

Gyftich Maske-dizajniraj-sam

Tada svoje kreativno biće želimo porukom da iskažemo na svim stvarima koje nas okružuju, a još više želimo da ih predstavimo drugima, često kao poklon za neki specijalan dan ili događaj.

Bilo da je reč o poklonu za nas ili nama nekog bitnog, ekipa iz Gyfticha nam je pomogla da svoj identite pronađemo u moru printova koji su nam na raspolaganju, ali i dala odrešene ruke da sami izgradimo svoj stil i dizajniramo masku po ličnom nahođenju. Ovo su neki od njihovih predloga personalizovanih maski za telefon, a za detaljnije pronalaženje poklona za nju, njega i sve posetite www.gyftich.com

Omiljeni filmski ili crtani junak

Gyftich maske filmski i serijski junaciWill Smith je jednom prilikom rekao „U mojoj glavi ja sam oduvek bio na A listi Hollywood-skih superzvezda, ali vi to tada niste znali“. I sigurno se svako od vas pronašao u ovoj rečenici, bilo kroz neku fenomenalnu ulogu, ili pak kroz određenu filmsku situaciju, a neki čak i kroz samog aktera filma, serije, crtanog filma. U svima čuči neki omiljeni lik iz nekog nama bitnog filma. Sada je idealna prilika da predstavimo naše poglede na svet kroz dimenziju omiljenih junaka na unikatnoj masci, odštampanoj upravo tim junakom. Triler, drama, akcija, horor, SF, romantika…žanrova onoliko, a junaka još više. Izaberite najdražeg i obucite telefon sa printom njegovog lika.

Dve maske za jednu ljubav

Voleti i biti voljen. Lični poklon koji ne poznaje poređenje, ne poznaje granice. Može samo biti ulepšavan hiljadama osmeha. Maska za telefon inspirisana i odštampana ljubavnom slikom ili porukom pravi je način da se stavi „šlag na tortu“ i izazove mnogo ljubavnih osmeha. Pripremite sebi i osobi koju volite zajednički dar – napravite jednu sliku i odštampajte je na dve maske. Razlog da budete sa osobom do koje vam je stalo vam ne treba, ovo je samo zagrljaj više.

Trendy, šik i moderno

Gyftich Maske-fazonski printNe treba ponavljati da je zaštitna maska za telefon „pod obavezno“ neophodna. Dobro, ponovljeno je, ali nije naglašeno da je ona deo outfita koji je nezaobilazan. Uklapanje sa dnevnom dozom stajlinga sasvim je korektan potez svima koji vole da iskažu i prikažu sebe, sada, uvek, oduvek, zauvek. Odabir šik printa je prava mera za to.

 

Sport

Gyftich maske sportŽivimo u zemlji sporta i velikih imena istoimene oblasti. Kroz istoriju su nas previše puta obeležavali kao narod izuzetnog timskog i takmičarskog duha, punog želje za dobrom igrom i još boljim rezultatima. Izaberite omiljeni klub, granu sporta ili igrača, odštampajte na masci i budite ponosni na sebe i vašu unutrašnju motivaciju svaki put kad uzmete telefon u ruke.