Online Dan otvorenih vrata na niškom Univerzitetu

Online dan otvorenih vrata
Univerzitet u Nišu. Foto: Ilustracija

Na univerzitetima u Nišu, Novom Sadu i  Beogradu od 15. marta organizuju se besplatni programi kratkih obuka iz analize javnih politika. Tim povodom  Univerzitet u Nišu organizuje online Dan otvorenih vrata.

Online Dan otvorenih vrata organizuje se sutra, 24. februara od 14 sati za sve one koji bi želeli da se detaljnije informišu. Besplatni programi namenjeni su  svima koji rade na poslovima javnih politika ili žele da nauče više o pripremi strategija i planova, kao i da utiču na propise u najvažnijim oblastima kao što su

  • zapošljavanje,
  • zdravstvo,
  • obrazovanje,
  • životna sredina,
  • nauka,
  • ekonomski i tehnološki razvoj itd.

Događaj možete pratiti putem ovog linka.

Izbor i sadržaj obuka koncipirani su za profesionalce koji imaju diplomu najmanje osnovnih studija. Za one koji imaju iskustvo u radu s državnom upravom ili želju da se usavrše. Obuke mogu pohađati i istraživači iz različitih oblasti koji žele da ovladaju metodologijom i znanjima za ostvarivanje uticaja njihovih istraživanja na značajne društvene odluke.

Cilj projekta je da se uvedu obrazovni programi iz oblasti analize i kreiranja javnih politika, kao deo celoživotnog obrazovanja na tri univerziteta u Srbiji.

Nastava će se održavati od 15. marta do 31. maja u večernjim časovima i subotom. Biće organizovana na Univerzitetu u Nišu (u skladu sa epidemiološkom situacijom) ili onlajn.

Polaznici će dobiti sertifikat o završenom programu.

Dostava hrane u Nišu