Novogodišnja euforija  – na planinama

Nova godina Kopaonik
Nova godina Kopaonik

Novogodišnja euforija je sve jača kako se bliže praznici i prosto je nemoguće a da ne čujete legendarno pitanje:”Gde ćeš za Novu godinu?”

Uvek aktuelne kafane, diskoteke i kafići, ali, da li je to ono što svi priželjkuju? Mnogi od nas drugačije zamišljaju doček Nove godine. Kako? Pa, priznaćete, novogodišnji praznici su idealna prilika da se sklonite iz grada, odete do inostranstva ili provedete par dana na nekoj od divnih planina u našoj zemlji.

Ukoliko razmišljate koju planinu izabrati, imaćete pred sobom zaista težak zadatak, jer svaka od planina sa sobom nosi neku posebnu draž!

Iz godina u godinu, planine u Srbiji su sve modernije, bolje opremljene, sa različitim tipovima smeštaja, pa ćete tako imati mogućnost da preko dana skijate, popodne uživate u masažama, kupanju u toplim bazenima, aktivnostima poput bilijara, stonog tenisa, kuglanja, sa večernjim programom i naročitim naglaskom na doček Nove godine i reprizu dočeka sutradan. Pored ovoga, nemojte izostaviti i priliku da tokom dana organizujete izlete i tako obiđete neke od mnogobrojnih lepota Srbije – vidikovce, manastire i jezera.

Bilo da volite življi i bogatiji zimski odmor kakav vam može ponuditi Kopaonik, ili jedva čekate da se otisnete u mirnije destinacije– nećete nikako pogrešiti. Potrebno je samo da odaberete i spakujete svoje kofere. Do izabranog odredišta, obično svi putuju kolima, ali, ima i onih koji sve prepuštaju u ruke profesionalaca, samo da bezbedno stignu i opuste se od samog starta.

A za to ne postoji niko ko je pouzdaniji od X Limo Beograd.  Bezbedno, lako i profesionalno sa njima do Kopaonika? Svakako!

Zlatibor
Zlatibor

 Kopaonik -mesto gde je Nova godina svakog dana

Doček Nove godine na najpoznatijoj planini Srbije nudi mnoštvo mogućnosti. Ukoliko se vaš novogodišnji aranžman bazira na hotelskom smeštaju, gotovo svaki hotel pored svečane večere i muzike, organizuje i vatromet koji će prisutne uvesti u Novu godinu.

Ova zimska idila je odlična prilika da se u paru, sa porodicom ili društvom otisnete van grada i da uživate u zimskim sportovima i novogodišnjim čarolijama. U okviru svakog hotela imate bazen i wellness program koji obuhvata masažu i đakuzi, a ukoliko je potrebno – tu su i animatori za decu. Novogodišnji aranžman na Kopaoniku bukirajte što pre jer je pred same praznike interesovanje veliko.

Kada se uporede smeštajni kapaciteti, koji danas više nisu mali, sa dužinom staza i brojem žičara, uočiće se velika ne srazmernost. Ipak poslednjih godina je situacija na planinama Srbije znatno bolje, Izgrađene su nove moderne žičare na Kopaoniku, ali i Staroj Planini, Zlatiboru

Postoje planovi za nova skijalista, radi se infrastruktura u planinskim centrima. Ponuda skijališta u Srbiji je iz dana u dan sve bolja.

Ako se odlučite da Vaš naredni zimski odmor i Novu godinu provedete na planini kakva je Kopaonik, uživaćete u bogatom sadržaju, ski centrima, mnoštvu hotela smeštenih na samim skijalištima ili u nekim od gradova u podnožju planinskih centara. Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih planina u Srbiji zbog veoma uređenih staza za skijanje, pa veliki broj turista iz Srbije, ali i iz inostranstva bira da svoje zimovanje provede baš ovde.

Doček Nove godine na Kopaoniku može da bude jedno novo iskustvo za svakoga ko želi da Novu godinu dočeka sa puno snega, ušuškan u zimsku garderobu i uz dobru hranu i bogat wellness program doživi nešto novo i drugačije!

Ukoliko ste i vi osoba koja je željna drugačijih slika i performansa za Novu godinu, onda je planina svakako za vas.

Svakako da nećete pogrešiti koju god da izaberete, jer su sve one posebne, sa još izazovnijim sadržajem. Vaše je samo da odaberete kojoj ćete se lepotici prikloniti. Udahnite taj sveži, zimski vazduh i pustite da vas zimska idila i novogodišnja čarolija srećne i bezbrižne ponese u Novu 2020. Godinu.

Exe-Net