Nišvil počinje danas: Publika će program pratiti putem onlajn platforme

niške manifestacije
Nišville- foto arhiva Nišville festivala

Zbog celokupne epidemiološke situacije Nišvil, odnosno deo programa biće održan bez publike. Prenos je moguće pratiti putem Nišville televizije.

Nišvil će biti održan od 13. do 16. avgusta 2020. godine, u online formatu.

Biće izvedeno više od 30 programa, koji uključuju

  • pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar),
  • filmske projekcije (Nišville Movie Summit),
  • likovne performanse,
  • kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

Ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u „live“ prenosu Nišville televizije putem linka http://nisville.com/live/.

Festival počinje predstavom “Crvenkapa”, a danas publiku očekuju i ovi nastupi:

  • “Tri sestre i Nataša P.”, Art Media i MOB
  • Kaba Project Ajs
  • Dejan Krsmanović Trio
nišvil
Nišville 2020 program

Preostali, najveći deo programa održaće se od 17. do 20. septembra 2020. godine ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance. Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada – celokupan predviđeni program za ovu godinu Nišville će biti održan od 12. do 15. avgusta 2021.

Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi Nišville jazz festival odložen sa decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice

Svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru
2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate Nišville 2020, mogu ih iskoristiti u periodu od 12. do 15 avgusta 2021.

Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice, možete da se obratite prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon 0900 11 00 11, ili da pošaljete upit na sledeće e-mail adrese: office@tickets.rs i callcenter@tickets.rs.

 

Dostava hrane u Nišu