Niški vaterpolisti spremni za Superligu: Nais gostuje Zvezdi

Foto: VK Nais
Foto: VK Nais

Počelo je takmičenje u vaterpolo prvenstvu Srbije, a niški vaterpolisti u prvoj utakmici gostuje Crvenoj zvezdi. Nišlije nastup u Superligi dočekuju u dobroj atmosferi, posle odličnih rezultata u regionalnoj ligi i Kupu Srbije.

Trenutna sezona najuspešnija u istoriji kluba, a ističu da nisu bez ambicija za Superligu Srbije, ocenjuju u vaterpolo klubu Nais.

„Što se tiče sezone, u njoj smo ostvarili istorijski uspeh završivpi na četvrtoj poziciji u nimalo lakoj konkurenciji. Najvecu zaslugu za to pripisao bih igračima. Učestvujemo u takmičenju koje je za nas najvažnije. Sezona je teža nego ikada pre, a takmičenje je jače za Partizan. Vrlo naporno prvenstvo koje će trajati dva meseca, u ritmu utakmica koje se igraju dva puta nedeljno. Neće biti lako, ali mi smo spremni na sve“ kaže Goran Živić, predsednik VK Nais.

VK Nais press

Iako je Crvena zvezda favorit u predstojećoj utakmici, Nais je u više prilika tokom sezone uspevao da iznenadi favorite. Svi igrači su zdravi i biće spremni za meč, pa trener Nenad Vasilovski nema problema sa odabirom tima.

„Crvena zvezda je favorit u ovom meču, maksimalno se spremaju, ali mi u svaku utakmicu idemo na pobedu. Prvi cilj je da pružimo dobru igru i da u odnosu na prošlu utakmicu pokažemo više koncentracije. Hoćemo da dokažemo ljubiteljima vaterpola u Beogradu da nismo slučajno ostvarili dobre rezultate u Regionalnoj ligi i Kupu Srbije“,  naveo je Nenad Vasilovski, trener Naisa.

Utakmica Zvezde i Naisa igra se u ponedeljak, 2. aprila od 17.15 sati u Beogradu. Podsećamo VK Nais će posle utakmice sa Crvenom zvezdom tri puta zaredom gostovati u Superligi.

Global Digital Clinik