Na zahtev Nišlija humnitarka Marina ponovo otvorila Banku dobročinstva

banka dobročinstva opljačkana
Banka dobročinstva

Niška humanitarka Marina Adamović ponovo sakuplja dobrotvorne priloge za lečenje teško obolelih osoba

Nekoliko puta je bila na meti lopova, a nakon poslednje pljačke, kako je rekla, zauvek je  zatvorila Banku dobročinstva.

Nišlije su je svakodnevno bodrile da nastavi sa humanitarnim radom.

FB komentari Nišlija za humanitarku Marinu:

“Nemam reči dokle ide bezobrazluk, bahatost … Izdrži Marina, više nas je časnih od tih malih bandita ! <3

“Radi ono što voliš uz to i pomažes ljudima .

Ne odustajte samo zato što imate ispred sebe veliki problem. Budite mirni i duboko udahnite. Nije vam dozvoljeno da budete ogorčeni. Testovi su vam dati da razviju vaše Duhovne Mišiće. Samo radite i radite. Zadržite vašu smelost i ispunite vašu sudbinu.”

“Boriš se protiv vetrenjača… ali, opet mislim da je to što se tebi desilo nešto što može bilo gde da se dogodi. Ipak je taj deo mali ili minimalan ako se uporedi sa svim ulozima koje si predala i pomogla mnogima svojim radom po svakojakom vremenu. Mislim da se ne osvrćeš na taj gubitak i guraj dalje za dečje živote. Mislim da svi to žele i podržavaju te jer imaju poverenja u tebe! Glavu gore Marina!” <3

“Marina je čovek i borac! Borac za bolje,borac za život! Humana i plemenita žena vodjena svetim ciljem! Takvi i ne treba da se predaju, a na njihovom putu zaslužuju podršku!”

“Skinula sam postere, zalepila obaveštenje da zbog krađe neću moći više da prikupljam novac. To što sam doživela ne može se opisati. Pitala sam se ko će ulagati tamo gde često sve bude pokradeno usred bela dana. Ipak, na pitanje da li da nastavim ili zatvorim Banku, gotovo svi su me bodrili da nastavim”, priča humanitarka Marina.

Na zahtev mnogbrojnih Nišlija ponovo radi Banka dobročinstva u Obrenovićevoj ulici

“Jutros sam vratila postere i dok sam ih lepila, prolaznici su mi se zahvaljivalii čestitali na hraborasti i upornosti. Prijatno iznenađena, izašla sam sa kutijom i čula još puno sličnih izjava podrške: “Da Vas nismo videli opet ovde, odselili bismo se iz grada”. Hvala, Nišlije, na podršci, na poverenju i pomoći! To nam je, izgleda suđeno – boriti se za život kao sirotinja za parče hleba”, kaže sada još jača i odlučnija Marina Adamović.

Global Digital Clinik