Mesec ljubavi u bioskopima Vilin grad i Cine Grand Delta Planet

Foto: Cine Grand, Vilin grad
Foto: Cine Grand, Vilin grad

 U februaru, mesecu ljubavi, bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet pružaju vam priliku da ostvarite iznenadjujuće prijatan savršen spoj. Spojite vašu ljubav prema bioskopima sa jednom ljubavlju zaogrnutom fotografijom i ući ćete u izbor za veliku nagradu: boravak u junu  na božanstvenom grčkom ostrvu Tasos. A sve to omogućiće Vam već ostvaren spoj vaših omiljenih bioskopa i Barcino Toursa.

Zaljubljenici bioskopa trebalo bi samo da dodju u neki od navedenih bioskopa, odgledaju film i nakon toga se fotografišu ispred za to osmišljene scenografije. Ljubavnu fotografiju sa svojim “ savršenim spojem” potom  postavite na društvenu mrežu Instagram uz korišćenje #mojsavrsenspoj i označavanje bioskopa u kome je nastala fotografija.

Slatko nadmetanje za boravak za dvoje na ostrvu Tasos počinje 1. februara i trajaće do kraja meseca. Pobednik najljubavnije fotografije nastale Vašim i našim “savršenim spojem”  biće proglašen 2. marta.

Vaši Bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet, kao i Barcino tours još jednom Vas pozivaju na divno druženje u Mesecu ljubavi