Najava sportskog vikenda u Nišu

Foto: FB Real sa Nišave
FB Real sa Nišave, Cemi

Bogat sportski vikend je pred nama. Naissus.info donosi vam pregled svih sportskih događaja u predstojećem vikendu u Nišu.

Košarka

U subotu, 04. februara od 12.30 časova u 13. kolu prve muške regionalne lige istok A u sportskom centru ,,Čair’’ nas očekuje gradski derbi izmedju Konstantina i Ratnika. Konstantin ima maksimalan učinak ove sezone i nalazi se na vodećoj poziciji, dok ekipa Ratnika ima samo dve pobede ove sezone što ih stavlja na pretposlednju poziciju.

U istom terminu održaće se utakmica u 13. kolu prve muške regionalne lige istok B u sali sportskog centra ,,Šivara’’. Sastaće se ekipe Marinosa i Vlasotinca. Ekipa Marinosa se nalazi na drugoj poziciji sa skorom 8:4, dok je ekipa Vlasotinca na poslednjoj poziciji sa skorom 1:11.

Takođe u subotu, od 18:30 časova u 13. kolu prve muške regionalne lige istok B, sastaju se ekipe iz Niša i Knjaževca u sali Osnovne škole ,,Dušan Radović’’ Ekipa iz Niša nalazi se na na trećoj poziciji, na samo 2 boda viška u odnosu na ekipu iz Knjaževca.

Fudbal

Posle zimske pauze vraća se i Superliga Srbije. U subotu od 14 časova na gradskom stadionu ,,Čair’’ u 20. kolu sastaju se ekipe Radničkog i Mladost Lučana. Ekipa Radničkog se nalazi na 13. poziciji, dok se ekipa Mladosti nalazi na 12. poziciji. Ovo će biti jako važan meč za obe ekipe u borbi za što bolji plasman.

Rukomet

U subotu, 04. februara od 19 časova, u okviru 13 kola ARKUS lige u sportskom centru ,,Čair’’ nas očekuje duel između Naise i Pančeva. Naisa je uz skor 3:2:6 trenutno osma na tabeli, dok se Pančevo nalazi na poslednjoj poziciji uz skor 2:1:8.

Futsal

U subotu od 17 časova, u okviru 15. kola druge futsal lige Srbije, sastaju se ekipe Winter sporta i Smedereva. Winter sport se trenutno nalazi na drugoj poziciji i diše za vratom ekipi SAS-a dok se ekipa Smedereva nalazi na devetoj poziciji.

U malo kasnijem terminu od 20 časova u sali sportskog centra ,,Šivara’’ sastaju se ekipe Gvozdenog Puka i Leskovca. Gvozdeni Puk se trenutno nalazi na petom mestu i ima isti broj bodova sa gradskim timom – ekipom Kalče, dok je Leskovac na cetvrtom mestu, sa bodom prednosti u odnosu na svog rivala.

Ekipa Kalče će u ovom kolu gostovati ekipi Ekonomista u Beogradu.

Odbojka

U nedelju 05. februara od 16 časova, u okviru 13. kola prve muške lige u sportkom centru ,,Čair’’ sastaju se ekipe Niša i Partizana EFBET 2. Niš se trenutno nalazi na trećoj poziciji, dok se Partizan EFBET 2 nalazi na devetoj pozicijii.

Želimo vam ugodan sportski vikend.

Sava Jojić za Naissus.info