Meraklije pozivaju na humanost: Akcija prikupljanja pomoći za Ustanovu “Mara”

Humanitarna akcija
Humanitarna akcija

Fudbaleri, stručni štab, uprava i navijači Radničkog ujediniće se u akciji sa ciljem da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Ustanova „Mara“ dobiće pomoć humanih Meraklija koji će na ovaj način pokazati svoju veličinu, a samim tim simbolično obeležiti jubilej povodom 95 godina postojanja.

FK Radnički pokrenuo je humanitarnu akciju pod parolom „Svi kao jedan“ kojom će pokazati da je pre svega veliki klub velikih ljudi, spreman da uloži sve što je u njegovoj moći kako bi ljudima oko nas bilo bolje.

Klub iz Niša poziva sve navijače i građane da se odazovu humanitarnoj akciji.

Reč je o prikupljanju odeće, higijenskih sredstava i konzerviranih proizvoda za korisnike Ustanove “Mara” odnosno Centra za dnevni boravak dece, omladine i odraslih lica mentalno ometenih u razvoju u Nišu.

Svi kao jedan

U sredu, 28. marta sa početkom od 13 časova na istočnoj tribini “Čaira” će se nalaziti punkt gde svako ko želi može doneti očuvanu i čistu garderobu, higijenska sredstva i konzerviranu hranu za Ustanovu “Mara”.

Istog dana predstavnici Ustanove “Mara” organizuju svečanu priredbu kojoj će prisustvovati bugarski generalni konzul u Nišu Edvin Sugarev i ministar Republike Bugarske za generalni konzulat u Nišu Nikolaj Kolev, predsednik udruženja “Caribrod”  Ljuben Aleksov i zamenik predsednika Perica Stojčev.

Priredba se organizuje  povodom saradnje udruženja “Caribrod” i Centra “Mara”. 

Global Digital Clinik