Lude godine: Snima se nastavak Dinastije, a ovi likovi se vraćaju

lude godine
Foto: PrtSc YouTube

Lude godine dobijaju svoj 11. nastavak. Priprema se još jedna luda godina, a u ekipi je i četvoro glumaca iz stare postave.

Lude godine bio je film o tinejdžerskoj ljubavi Bobe i Marije, koji je dobio još devet nastavaka. Osamdesete godine obeležile su dve dinastije Karingtonova i Žikina. Ova prva lako pada u drugi plan, jer se avanture Žike Pavlovića i Milana Todorovića, rado gledaju i danas.

Novogodišnje praznike gotovo je nemoguće zamisliti bez repriza ovih filmova, uz koje se, iako znamo napamet svaku repliku, smejemo iznova. Lepa vest, nedavno je dočekala ljubitelje Žikine dinastije- snima se 11. nastavak.

“Luda godina” pratiće Žikinog i Milanovog unuka Mišu, kojeg će kao i u prethodnim delovima igrati Nikola Kojo. Miša se sada suočava sa problemima koje mu zadaju sinovi- Žika i Milan. Pored Koje, od stare glumačke postave vraćaju se i Rialda Šebek (Marija), Vesna Čipčić (Elza) i Vladimir Petrović (Boba).

Autorka scenarija je Milena Marković, profesorka na FDU i ćerka scenariste Ludih godina, Jovana Markovića, a režiraće ga Milan Konjević.

Global digital clinic