Lalatović napustio Radnički, preuzima Al Batin

lalatović
Foto: FK Radnički

Manje od dve nedelje je prošlo od promocije Lalatovića kao novog-starog trenera Radničkog, a spekulacije o njegovom odlasku su se ipak obistinile. On je prihvatio ponudu Al Batina iz Saudijske Arabije.

Tokom 13 dana koliko je Lalatović boravio u niškom klubu, Radnički je doveo brojna pojačanja ali će sada ipak morati da razmišljaju o novom šefu stručnog štaba, s obzirom da je nakon brojnih spekulacija, Lalatović napustio Radnički i preuzeo Al Batin iz Saudijske Arabije.

Ovaj klub je potvrdio na društvenim mrežama dolazak Lalatovića, pa je na taj način njegov drugi angažman u Radničkom završen i pre početka sezone.

“Dali su mi vilu sa bazenom, automobil i bogat ugovor. Na platu mene i mojih saradnika ukupno odlazi 1.000.000 dolara. Za svaku pobedu dobijamo 5.000 dolara, još 100.000 hiljada dolara ako završimo u prvih osam i čak 500.000 ako budemo u prva tri tima”, kazao je Lalatović.

On je dodao i da je srećan zbog svega što je napravio u srpskom fudbalu, da odlazi na spektakularan načn, i da će mu srpski fudbal nedostajati, ali da će se vratiti.