Konflikti: Kako se suočiti sa njima i doći do rešenja?

konflikti

Konflikti su sukobi više stavova i važan su deo međuljudskih odnosa koji se svakodnevno dešavaju. Ipak, ukoliko se ne reše na vreme, mogu se pretvoriti u velike probleme.

Radionica “Konflikti i rešavanje konflikata” je besplatna i održava se u bašti Labeerent-a, sutra, 6. avgusta od 18 časova.

Na ovoj radionici naučićete nešto više o konfliktima, na koji način utiču na nas, kako da ih prevaziđemo i koje su tehnike najbolje. Na kraju radionice učesnici će imati prilike da sve trikove i savete već odmah primene kroz par igrica. Kroz radionicu će Vas voditi Filip Vukašinović, student Filozofskog fakulteta u Nišu na departmanu psihologije.

Šta kažu organizatori

Konflikti su nešto što svako od nas izbegava, ali ipak u nekim situacijama su neizbežni. I najmanji problemi mogu da prerastu u velike, ako se ne suočimo sa njima. Ali kako da ne dođe do suočavanja? Kako da ih izbegneš? Ili ako dođe do toga, kako da se na pravi način suočiš sa konfliktima? Bez brige, ova radionica će ti pomoći da razumeš i savladaš svaki problem u komunikaciji.

Broj mesta je ograničen, pa ako ste zainteresovani, brže bolje popunite prijavni formular.

 

Global digital clinic