Ko stoji iza najjačih kvota na golove

Sportsko klađenje doživljaj gledanja utakmice podiže na viši nivo! Pobeda više nije rezervisana samo za sportiste već i navijač postaje aktivni učesnik – svaka akcija se pažljivije prati, svaki ishod se više slavi, a malo ulaganje se može višestruko isplatiti.

Sa Mirzom Čaprom, direktorom sportskog klađenja u Balkan Betu, razgovarali smo o aktuelnim promocijama i razlozima za izbor Centra dobre zabave za gledanje sledeće utakmice.

Čujemo da su najveće kvote na golove baš u Balkan Betu! Kako ste se došli na ideju da pojačate tu igru i da li takav potez možda nosi određeni rizik?

Dobro ste čuli! Poslednjih godina kladionice na našem tržištu se uglavnom takmiče sa kvotama na Konačnom ishodu koji je pojedinačno naijigranija igra, i to je trend koji smo nekako svi morali da prihvatimo. Ono što sam primetio je da se niko ne bavi golovima, a 3 igre golova u zbiru imaju prosto daleko jaču uplatu od igre Konačan ishod. Kao i kod svake inovacije, rizik postoji. Prihvatili smo ga bez problema, nije nam prvi put da rizikujemo, i skoro svaki put nam se rizik isplatio.

A sada da pređemo na ono što sve zanima, koji su glavni benefiti ove promocije za vaše igrače?

Mi smo kroz našu analitiku izvukli ukupno 18 tipova iz igara Ukupno golova, Ukupno golova prvo poluvreme, i Golovi u oba poluvremena koje ljudi najviše igraju. Skenirali smo konkurenciju i prepravili naše matematičke modele kako bismo na svakom mogućem meču najkvalitetnijih fudbalskih takmičenja imali najjače kvote. Bilo da igrate 3+, Prvo 2+, gol u oba poluvremena ili bilo koji od preostaih tipova iz navedenih igara, zadatak naših matematičara i bukmejkera je da se pobrinu da dobitak na vašem tiketu bude najveći na našem tržištu. Prosto rečeno, najigraniji tipovi, najveće kvote i najveći dobici.

Pošto je konkurencija u ovoj industriji jaka, šta biste izdvojili kao najveću prednost klađenja u Balkan Betu?
Pored izuzetno jakih kvota na Konačan ishod i najjačih kvota na Golove, istakao bih originalnost. Igrači Balkan Beta imaju benefite koje ne možete dobiti nigde. Ako čekate poslednji meč na tiketu za dobitak i nerešeno je, penal je za vašu ekipu i bude promašen i ostane taj rezultat, mi smo jedina kladionica na svetu (bar koliko mi znamo) koja će vam dati kvotu 1 za taj par. Ako odigrate singl na 3+ naš 3+ Booster vam omogućava dodatne dobitke ako se postigne 4,5,6, ili 7 golova na istom meču. Ukoliko se meč završi 0-0 a igrali ste neki tip iz igre Poluvreme-Kraj takođe ćete dobiti kvotu 1 na taj par. Uz dobitni par na teniskim Grand slam turnirima ako vam igrač povede 2-0 i brojne druge pogodnosti, pozicionirali smo se kao sveukupno najbolja kladionica u Srbiji kad su u pitanju kvalitet naših proizvoda i briga o igračima.

“Ovog vikenda tiket nije dobio samo onaj ko se nije kladio u Balkanu” bio je jedan od opisa na vašim društvenim mrežama. Kako je to moguće?
To se dešava često, nekad u manjoj, a nekad u baš velikoj meri kao navedenog vikenda. Prosto se namestilo da skoro nijedan jedini favorit nije kiksnuo, a postignuto je više golova nego ikad, što je izuzetno velikom broju naših igrača donelo jako velike dobitke.

Za kraj, ako neko još uvek nije siguran, zašto izabrati Balkan Bet za klađenje na sport?
Generalno gledano, imamo visoko konkurentne kvote na Konačan ishod, najbolje kvote na golove, najbolje kvote na NBA i Evroligu, najširu ponudu granica  za poene igrača za NBA i Evroligu, najveći broj igara za tenis, kao i sve gore navedene pogodnosti koje možete pronaći samo kod nas. Takođe bih istakao i da što se Uživo klađenja tiče, po tome smo odavno prepoznati kao kladionica u kojoj može da se igra uglavnom sve, i koja prihvata najveće iznose opklada na našem tržištu. To je standard od kog nikad nismo odstupili s obzirom da smo imali jednu od prvih ekipa u zemlji koja se time bavila i tako postavila sistem.

Često kažem, da smem, ja bih se samo kod nas kladio.