Klizališna sezona u Nišu počinje 21. decembra

Klizalište
Foto: Ilustracija

Klizališna sezona u Nišu počinje od 21. decembra, a kao i prethodne godine Sprotski centar “Čair” će organizovati Školu klizanja koja će prvih mesec dana biti besplatna za mališane iz Niša.

Prošle godine obuku klizanja prošlo je 200 dece, dok je besplatnu Školu plivanja pohađalo čak 600.

Vrata klizališta pri sportskom centru Čair biće otvorena i ove godine. Pripreme su u toku.

Skidamo parket, sutra isprobavamo kompresor koji pravi led i sve bi trebalo da bude spremno do 21. decembra”,  direktorka SC “Čair”, Branka Aranđelović.

Kao i prošle godine biće organizovana Škola klizanja, ali i Škola plivanja. Oko 800 dece je do sada prošlo ovu obuku, što je dobar način da se najmlađi uvedu u svet sporta, kažu u Sprotskom centru Čair i dodaju da su obnovili teretanu i pokrenuli nove programe za starije

“Sport je važan i mi smo tokom hladnih dana otovorili mnoge programe za Nišlije kako bi se rekreirali, a uz to je otvorena i kuglana i fitnes”

Fitnes program u obnovlejnoj teretani trenutno pohađa 15 žena, a organizuje se tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom kao i petkom sa upotrebom bazena i saune. Takođe, otvoren je biznis termin za sve one koji žele da plivaju pre posla svakog radnog dana od 7 do 8.30 sati, a potom je kupalište za sve Nišlije otvoreno od 12 do 18 časova.