Kik boks spektakl u Nišu – Učestvuju najbolji borci Balkana i Evrope

Međunarodna kik boks revija „BALKANS BEST FIGHTERS“ u organizaciji Kik boks kluba „Niš“, pod pokroviteljstvom grada Niša, održaće se u hali „Čair “ 15. i 16. decembra.

 Prijave za treći po redu međunarodoni turnir u kik boksu su već počele. Organizatori očekuju najbolje borce iz 15 država sa oko 1000 takmičara. Dolaze ekipe iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, Bugarske, Poljske, Moldavije, Grčke, Turske, Rumunije, Albanije, Srbije. Borbe počinju u subotu ujutru u 10 sati na dva ringa, a glavni spektakl je u subotu uveče od 18 h, kada he i defile učesnika, kao i najbolje borbe eliminacija.

Prošlogodišnji osvajač prvog mesta je Kik boks klub Niš, koji ove godine nastupa u oslabljenom sastavu, zbog nekoliko povređenih takmičara kao i neizvestan nastup najboljeg niškog borca Novaka Radulovića, zbog povrede cevanice zadobijene  u poslednjem meču.

On je pozvao Nišlije i stanovnike okolnih gradova, koji vole ovaj sport da dođu i prate borbe, jer će ovo biti jedinstvena prilika da vide najbolje takmičare Balkana i jednog dela Evrope. Biće tu svetskih prvaka, ali i osvajača drugih medalja.