Keš kredit francuske banke broj 1

Keš kredit
Keš kredit

 Credit Agricole, francuska banka broj jedan, za ovu jesen pripremila je jedinstvenu ponudu keš kredita i kredita za refinansiranje sa efektivnom kamatnom stopom već od 7,39% godišnje, bez troškova odobravanja, održavanja i prevremene otplate.

Keš kredit francuske banke broj jedan pravi je način da se dođe do sredstava za ostvarenje onih ciljeva koji zauzimaju prvo mesto na listi želja ili potreba svakog od nas. Zato Crédit Agricole Srbija odobrava kredit za refinansiranje koji, osim veoma atraktivne nominalne kamatne stope već od 6,95% godišnje, maksimalnog iznosa do 3.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti.

Novim klijentima koji prenesu zaradu Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu potpunu ili delimičnu otplatu kredita. Osim atraktivnih uslova i mogućnosti da dobiju dodatnu sumu gotovog novca, klijenti koji se odluče za ovaj kredit, kao još jednu od pogodnosti, dobijaju i besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode i gubitka zaposlenja.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinski kredit od 3.000.000 dinara na period otplate od 36 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 92.562,72 dinara. Nominalna kamatna stopa iznosi 6,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 7,39% godišnje.